Nok en uavgjortkamp

Det ender 2-2 mot KIL etter at vi har vært i ledelsen to ganger.

(Foto Jan Skaregrøm)

Et tent Jerv-lag var i dag klare for å dra i land årets første trepoenger mot KIL. Heller ikke i dag har vi marginene med oss, men etter 2-2 uteblir seieren fortsatt.

Kampen startet i det kampbildet at vi er det førende laget, og har ballen mest. Vi kommer også til et par store sjanser, hvorav en av dem er et skudd i tverrliggeren! Etter 39 minutter pådrar David Akintola seg en skade (uvisst hvor alvorlig), og Haugstad kommer inn. Han bruker bare to minutter på å score, og vi er i ledelsen 1-0! Det varer dog bare tre minutter, for etter 44 minutter får Kongsvinger kampens første corner, som de også scorer på med spanjolen Maikel. Første omgang ender 1-1, og det eneste Kongsvinger skapte var et frispark-skudd og corneren de scorte på, mens vi har endel gode sjanser og det meste av banespill.

I andre omgang tar det bare fem minutter før vi går opp i ledelsen igjen. Denne gang er det Andreas Hagen som stanger inn med hodet et innlegg fra Tønnessen! Vi fortsetter å kjøre på, men lykkes ikke i å "drepe" kampen med enda en scoring. Istedenfor er det Kongsvinger som klarer å utlikne, bare 7 minutter senere. Denne gang er det Molskred som skriver seg på scoringslista. Med litt over halvtimen igjen å spille er det naturligvis vi som presser på for å vinne, men dessverre klarer vi heller ikke i dag å bikke kampen i vårt favør. Flere forholdsvis store sjanser skapes, kanskje særlig av en god Hagen sammen med en angrepsvillig Berglann. Også Kongsvinger ypper seg litt fremover, men de er aldri særlig nærme å ta med seg alle tre poengene.

Nok en gang ender det altså med uavgjort. Spillet vårt har gradvis blitt bedre og bedre utover i sesongen, og vi scorer to spillemål på flott vis. Allikevel har vi ikke helt marginene med oss, og vi slepper inn to mål mot et Kongsvinger-lag som knapt nok skapte 3-4 sjanser. Det er ikke noe annet å gjøre enn å fortsette å prøve og prøve, og spille vårt spill, så vil resultatene komme - men i dag er det surt å ikke ta med seg tre poeng.

Heldigvis er det ikke lenge til neste kamp - og det er 16. mai-kamp borte mot Fredrikstad!