Nå er 100-års veggen her!

100-års veggen – et monument på Levermyr!

Foto: Jan Skaregrøm

Fredag 17. Juni ble 100-års veggen ferdigstilt! En nydelig vegg som er fylt med engasjerte privatpersoner og bedrifter som brenner for klubben!

100 år med fotballhistorie av oppturer, nedturer, gleder og samhold. En rik historie, som de siste 8 sesongene har holdt FK Jerv i toppfotballen. 

Vi har lansert 100-års veggen 

Vi er stolte og kry av det som har vært, og alt dette betyr for oss – enten vi er unge eller gamle i Jervfamilien. Institusjonen FK Jerv har hatt en enorm påvirkning på lokalmiljøet siden 5.august 1921, gjennom det å være en viktig aktør på fotballbanen for tusenvis av håpefulle fotballspillere, til å være en viktig fellesskapsarena for barn, unge og voksne, til å bety enormt mye for veldig mange både på og utenfor fotballbanen – til å bli den etablerte samfunnsaktøren FK Jerv nå er.

Daglig engasjerer vi mange mennesker i alle aldre. Det er supportere på fotballkamper, det er frivillige i dugnadsklubben Jerv, det er mestringsarenaen for unge lokale fotballspillere, det er arbeidsplassen Jerv, det er møteplassen for Gatelaget, det er mammaer, pappaer og familier, det er hele Jerv og alt vi står for.


Stolte av 100 år med historie. 100 år som byens fotballag. 100 år som en institusjon i vår fantastiske by. 100 år med et bankende hjerte for Jerv!  «Jerv scorer alltid når vi spiller mot kjerka» så dette lover godt fremover!

Takk til Naturmur, Steinmoen og alle som er med på reisen!

Annonse fra Eliteserien: