Mur i Sør forlenger ut 2028!

Mur i Sør har siden tiden før 2016 vært samarbeidspartner i Jerv og nå forlenger gullpartneren samarbeidet! Det er en glede å kunne meddele at Mur i Sør og Jerv inngår en femårs avtale. Dette gir både Jerv og Mur i Sør en forutsigbarhet de årene som kommer. Noe som vi er svært fornøyde med!

Etter signeringen tok vi en prat med driftssjef, Hans Martin Aamodt og salgs- og markedssjef, Cato Hersvik- Olsen om det videre samarbeidet.

- Dette er veldig positivt! Det er veldig hyggelig å støtte opp om Jerv og det arbeidet dere driver med, både rundt A-laget, Gatelaget, BU og de andre prosjektene dere bygger opp om, sier Aamodt og forteller videre om avtalen.

- Vi har skrevet en langsiktig avtale med forutsigbarhet begge veier, noe vi setter stor pris på. Vi ønsker å bruke en del av det vi tjener til å gi tilbake til idrett og kultur, fra Mandal til Grimstad, sier Aamodt.

Jerv-nettverket

- Vi bruker Jerv-nettverket for lite. Det er flere personer i nettverket som vi kunne ha skapt gode relasjoner og synergier med. Vi har deltatt på et par treff, men ikke nok. Det er noen bedrifter vi skulle ha hatt flere treff med for å kunne se om vi kunne hjulpet hverandre på tvers av selskapene, enten det går den ene eller andre veien. Det nettverket dere har er veldig hyggelig og bra. Det har jeg sett de gangene jeg har deltatt. Det er et lite stykke til Grimstad, men vi har noen som bor der og som er aktive på kampene, sier Hersvik- Olsen.

Patriotiske

- Vi har som regel alltid oppdrag i Grimstad. Vi har prosjekter og er gjerne underleverandør på betong. Vi tror folk fra Grimstad er litt patriotiske også. Vi har en tro på at når folk ser at vi er med i Jerv og bidrar der, skaper vi noen synergier. Det at vi har en kran på bygget i Grimstad, jevnt og trutt, tror vi er positivt. Vi er ofte er vi inne som en ren underentreprenør i Grimstad, sier driftssjefen.

- Vi håper at Jerv kommer opp igjen og gir ytterligere glede på banen også. Vi heier på Jerv, vi er veldig Jerv-supportere! Jeg har vært på en kick off, og det var helt vilt! Det er et liv og et hjerte for klubben i den byen som er helt fantastisk. Prestasjoner sportslig går opp og ned, og vi satser på at dere kommer opp igjen! sier Hersvik- Olsen avslutningsvis.

Nedenfor kan du se noen av prosjektene Mur i Sør arbeider med om dagen!

Første bildemodul er fra Tangvall Arena:

Bildeserie 2 er fra Trolldalstien 11:

Bildeserie 3 er fra Tangen Torv:

Vi ser frem til de kommende årene sammen med Mur i Sør!

Annonse: