Molde ble for sterke - Men med en iherdig opphenting

Med et solid press I 2.omgang var det ikke nok i kveldens kamp.

Høstsola sto høyt over J.J. Ugland stadion- Levermyr da vi i kveld tok i mot serielederne Molde. Etter tidligere 1-1 resultat på bortebane var vi svært spente på hvordan kveldens oppgjør skulle utarte seg. Og den ble svært dramatisk!

Med flere gode feberredninger av Øvretveit og en svært solid ballfordeler på midten var det ikke nok. Heller ikke med Grimstad sin nye Messi i de øverste rekkene. Molde trakk det lengste strået, men vi ba de ordentlig opp til dans i kveld!

Kveldens kampforløp

Molde tar styringen fra start og åpningsminuttene er preget av flere sjanser. Vi ligger lavt og tar kontringsmulighetene vi får. Det resulterer i at vi er centimeterne fra ledelse når ballen smelles i tverrliggeren fra rundt 20 meter. Like før pause tar Molde ledelsen 0-1.

I 2. omgang fortsetter Molde å spille ball på vår banehalvdel, og setter inn 0-2 etter drøye fem minutter spilt. Vi setter presset høyt og får belønning for dette.  Molde skårer selvmål. Fem minutt senere utligner Norheim, og det er 2-2 på stadion! Vi fortsetter å spille på deres banehalvdel, men like før fulltid setter Molde inn ledelsesmålet 2-3. Det legges til fem minutter, og sluttresultatet blir 2-4… Øvretveit står en solid kamp og har flere gode redninger i begge omgangene. Keeperen blir også fortjent kåret til banens beste Jervspiller denne kvelden.

Bytter:

46' Brenden inn, Cijntje ut.

69' Haarup inn, Mboumbouni ut.

69' Hustad inn, Wilson ut.

81' Dia inn, Mafi ut.

82' Schroter inn, Wichmann ut.