Mikael2

Mikael Ugland har signert!

Mikael Ugland (22) tidligere IK Start spiller har signert ut 2024.

Etter seks år i IK Start og en liten periode med utlån til Fløy har midtbanespilleren fra Kristiansand bestemt seg for å ta steget videre til Grimstadklubben. Jakten etter å kunne slå igjennom og få ut det enorme potensialet er noe Mikael Ugland ser frem til! 

- I flere sesonger har jeg fått høre at det kommer til å bli mitt år, men det har ikke skjedd enda. Så for meg føles det bra å komme hit. Jeg trenger noe nytt, et nytt miljø, som jeg har hørt mye bra om. Så jeg gleder meg veldig, sier Mikael. 

Etter å ha fulgt talentet i lang tid er dette en spiller Daglig leder Jon Ole Reinhardsen har stor tro på.

- Det er veldig spennende. Jeg har stor tro på Mikael. Etter å ha fulgt han over lang tid gleder jeg meg til å se hvor god han kan bli, sier Reinhardsen. 

Enorm pasningsfot

Videre forteller Reinhardsen, om en ballspiller med en enorm pasningsfot han gleder seg til å se. Denne gleder Mikael selv til å vise frem i større grad enn tidligere. 

- Foten skal vise mye. Jeg skal ta fine dødballer og fyre av! Det skal bli mål på Levermyr, sier Mikael. 

Se drømmetreffet mot Mjøndalen!

Videre forteller midtbanespilleren om en teknikk og pasningsfoten som hans styrker. Mens i gruppen kan han bidra på andre områder. 

- Jeg har godt humør og en positivitet i det jeg gjør. Det å kunne sette standarden for trening og egentrening er noe jeg er god på og vil bidra godt med, forteller Ugland.

3- års kontrakt

Avslutningsvis forteller 22-åringen om hvor stort han gleder seg til sine neste tre år i gult og blått. Men også hvor mye han prissetter tiden sin i IK Start.

- Det er viktig for meg å si hvor mye jeg gleder meg til å bli en del av spillergruppen og nærmiljøet i Grimstad. Samtidig som jeg har vært mange år i IK Start. Jeg tror de fleste har forståelse for steget jeg tar i karrieren. Jeg vil takke Start for min tid i klubben og for tiden de har brukt på meg, forteller Mikael.

Reinhardsen takker avslutningsvis IK-Start for en god og ryddig prosess.

Velkommen til Jerv-familien Mikael Ugland! 

Annonse: