Mikael Ugland - Årets toppscorer i Jerv!

God energi og en enorm skuddfot sikret flere av målene under årets sesong.

Mikael Ugland går av med tittelen årets toppscorer! Han har notert seg med 5 scoringer i Eliteserien og 3 scoringer i Cupen. Dette gjør at han blir årets toppscorer, som er fullt fortjent!

Mikael Ugland signerte for klubben før sesongen og ut 2024. Da var han kjent for sin skuddfot og energi. Dette har han virkelig fått frem denne sesongen. 

Av 21 kamper i Eliteserien pluss 3 kamper i Cupen, har midtbanespilleren startet 6 kampene og hatt 15 innhopp i løpet av sesongen. Han hadde også et avbrekk med en trøblete ankel, men kom fort tilbake igjen. 

Fire mål på tre kamper

Mikael har hatt litt av en høst med flere innhopp og ikke minst perlescoringer! Han slo til med hele fire scoringer i de tre siste ordinære rundene.

Med sitt berømte frispark, utlignet han borte mot Tromsø til 2-2 i det 90`minutt. Det gjorde at vi holdt håpet om Eliteseriespill til den nest siste serierunden. Her slår han også til med hele to mål mot Rosenborg og startet showet mot Kristiansund etter kun 7`minutter spilt, der resultatet ble til slutt 1-1. 

Mikael Ugland har virkelig grepet sjansene og innhoppene under årets sesong. Med sin offensivitet og målfarlighet kan vi bare glede oss til å se flere perlescoringer i 2023. Da skal vi også møte moderklubben på andre banehalvdel, IK Start!

Gratulerer som årets toppscorer i 2022!

 

Annonse fra Eliteserien: