Midtstøl Transport kommer inn som ny partner i Jerv!

Partnerskap med Arendalsbedriften, Midtstøl Transport AS! Står sammen om avfallssortering.

Det er en glede å kunne meddele at Midtstøl Transport AS kommer inn som ny partner i Jerv! Midtstøl Transport og Jerv vil samarbeide målrettet med avfallssortering i 2024.

Tar ansvar sammen! 

Midtstøl Transport og Jerv skal stå sammen og ta ansvar for avfallssortering i 2024.. Midtstøl Transport skal hjelpe til med sorteringen og vil ha ansvar for henting av søppel som Jerv forbruker under hele fotballåret 2024. Med god dialog mellom partene er dette starten på å ta ytterligere ansvar for samfunn og bærekraft. Vi ønsker å være forbilder i Grimstad og omegn, og vi vil gjøre vår del av arbeidet, når det kommer til avfallssortering.

Jerv ønsker å bevisstgjøre spillere, seniorgruppa, trenerteam, ansatte og ikke minst barna på fotballfritidsordningen (FFO) til å føre videre sorteringen fra hjemmet til Jervhuset. Små enkle grep som vil gjøre en viktig forskjell. - Større sak kommer når alt er klargjort.

Hva betyr dette for Midtstøl Transport?

- For oss betyr det at vi må lage en løsning som inneholder det avfallet Jerv produserer i forhold til mat, plast, glass, papp med mer. Det er bra å gjøre slike ting nå, tiden er inne for det, sier Ravnåsen.

f.v: Kim Øystein, kontorleder / HMS, Kamilla Aabel, markedsansvarlig i Jerv og Øyvind Ravnåsen, markedsansvarlig i Midtstøl Transport jubler over samarbeidet og ser frem til et spennende år med både fotball og avfallssortering!
f.v: Kim Øystein, kontorleder / HMS, Kamilla Aabel, markedsansvarlig i Jerv og Øyvind Ravnåsen, markedsansvarlig i Midtstøl Transport jubler over samarbeidet og ser frem til et spennende år med både fotball og avfallssortering!

Hva gjorde at dere nå skal samarbeide med Jerv?

- Vi ønsker å være mer synlige for folk i Grimstad. Med det synes vi det er en supergod ide å bli med Jerv. Vi har flere oppdrag i Grimstad og det er en stor og betydningsfull by for oss, forteller markedsansvarlig, Øyvind Ravnåsen.

Nettverket

Øyvind Ravnåsen deltok på første partnersamling hos VikingBad, hvordan var det?

- Veldig moro! Her var det både kjente og ukjente ansikter. Gøy å høre fra VikingBad og reisen de har hatt de siste årene. Det var også fint å høre fra klubben sin side, fra både trenerteam og strategier. Jerv virker som en veldig profesjonell klubb, sier Ravnåsen og forteller videre om nettverkssatsningen.

- Vi må jo prøve å være med på flest mulige samlinger. Vi håper å få glede av nettverket. Alltid hyggelig å treffe folk. Men også det å synliggjøre seg mer aktivt, forteller Ravnåsen avslutningsvis.

Om Midtstøl Transport

Midtstøl Transport AS holder til på Stoa industriområde i Arendal og arbeider blant annet innen bygg, samfunnskritisk infrastruktur, båttransport, spesialtransport, kranløft, vei, jernbane og vannkraft. Midtstøl Transport er godt inne i flere bransjer om krever mye tøft redskap.

Du kan lese om Midtstøl Transport her!

 

Vi ser frem til å samarbeide med Midtstøl Transport og ser frem til fortsettelsen! Velkommen til Jervfamilien!

Annonse: