Michael Ogungbaro til IK Start!

FK Jerv er enige med IK Start om en overgang for Micheal Olusoji Ogungbaro

Ogungbaro signerer for IK Start!

FK Jerv og IK Start er enige om en overgang for den nigerianske spilleren - som gjør ham til eliteseriespiller i årene fremover.

Micheal Ogungbaro bytter dermed ut gult og blått med gult og sort, og blir Startspiller fra idag. 

Han har signert en 3-årskontrakt med IK Start.

Interesse fra flere!

Ogungbaro har vært en spiller som flere klubber har vist interesse i gjennom de siste to årene, og timingen var nå riktig for å selge spilleren.
Han hadde et år igjen av sin kontrakt med Jerv - og var sulten på å ta steget videre.

IK Start viste tidlig interesse for spilleren som kan bekle både midtbane og stopperplassen, og når også andre klubber meldte seg på i kampen om spillerens signatur, trakk IK Start det lengste strået.

- Vi er strålende fornøyd med dialogen rundt Ogungbaros overgang til IK Start, sier Rune Jakobsen. 
Dette er et tegn på at vår samarbeidsavtale virker begge veier. IK Start betaler overgangssummen som FK Jerv har satt på spilleren og får dermed en spennende spiller med et stort potensiale, avslutter han.

Begge klubbene er strålende fornøyd med prosessen og spilleren selv er ivaretatt og kommer til et nytt, spennende nivå i fotballen. 

Takker alle i Jerv!
- Det har vært veldig fint å spille i Jerv. Det er en klubb med mange flotte mennesker, og jeg vil takke alle for de to årene jeg har hatt i klubben. Men i fotball må man hele tiden pushe seg selv, og nå ser jeg frem til å få prøve meg i Eliteserien, sier Ogungbaro selv om overgangen.

Takk for fantastiske øyeblikk og innsats, Micheal!

Alle i FK Jerv ønsker å takke Micheal Ogungbaro for to sesonger i FK Jerv, og ønsker lykke til i ny klubb og nye utfordringer.

Vi håper Ogungbaro kan ta steget til å bli en viktig spiller for IK Start i en spennende eliteseriesesong.

Micheal1
Annonse fra Obos-ligaen: