Michael Baidoo ut 2022!

Luke nummer 16 i julekalenderen byr på gode nyheter foran 2021-sesongen!

Michael Baidoo signerer permanent med FK Jerv!

Etter halvannet år på lån fra FC Midtjylland, er det nå offisielt klart - Michael Baidoo blir Jervspiller permanent.
Den 21 år gamle midtbanespilleren ble søndag kåret til Årets Jervspiller i 2020-sesongen, og nå har han formelt signert en avtale som gjør at han blir Jervspiller ut 2022-sesongen.

Den perfekte førjulsgave!

Interesse fra andre klubber
På tross av interesse fra andre klubber, både utenlands og på høyere nivå i Norge - så var ikke Michael i tvil om hvor han ville fortsette fotballkarrieren.

Etter at sesongen endte på søndag, ble sesongen avsluttet med en markering på Jervhuset. Her mottok Michael prisen som Årets spiller. Nå venter juleferie på hele gjengen, og Michael setter kursen hjem til familien i Ghana, motivert for å ha ferie og familietid, men også veldig motivert for å returnere til Grimstad på nyåret og sette igang oppkjøringen.

Vi gleder oss til å se Michael tilbake i Jervdrakta i 2021, i klubbens 100-års jubileum. Vi ser frem å se både ham, resten av laget og hele klubben ta steg fremover i en meget spennende jubileumssesong.

Takk til FC Midtjylland
Vi vil også rette en stor takk til FC Midtjylland og prosessen mellom klubbene for å få denne overgangen til. Nok en gang ser vi at klubbens gode samarbeid fungerer meget godt!

 

Annonse: