Michael Baidoo solgt til Sandnes Ulf

FK Jerv og Sandnes Ulf ble sent igår enige om overgangsavtalen som gjør at klubben nå selger Michael Baidoo.

Michael Baidoo solgt..

Nå jaktes det erstatter på Levermyr!

Sent tirsdag 11.mai ble klubbene enige om overgangssummen som gjør at Michael Baidoo nå blir Sandnes Ulf spiller foran sesongen 2021.
Spilleren forlot Grimstad med kurs for Sandnes i morgentimene idag, og ble presentert som ny spiller i Sandnes Ulf.

Michael Baidoo kom til FK Jerv på lån fra FC Midtjylland, sommeren 2019. Og fornyet låneavtalen gjennom hele 2020-sesongen. Den 15.desember signerte han en 2-årskontrakt med FK Jerv, ut 2022-sesongen.
Nå har Sandnes Ulf lagt penger på bordet for å sikre seg den spennende midtbanespilleren, og han har dermed spilt sin siste kamp i gult og blått.

Et spennende salgsobjekt

- Vi visste at det ville være interesse for Michael og at det hele tiden har vært det, men samtidig så var det ingen forventning om at han skulle forlate FK Jerv allerede nå. Når budet til slutt ble akseptert, så var det en viktig avtale for FK Jervs økonomi, samtidig som vet at vi blir noe svekket sportslig, sier daglig leder Trond Christoffersen.

Nå gjelder det å være så smarte og dyktige vi kan på overgangsmarkedet, når vi nå skal hente inn spiller som skal erstatte det tomrommet som Baidoo etterlater seg.

Overgangsvinduet lukker ved midnatt idag, og seriestarten er kun dager unna. Så her gjelder det å jobbe godt i timene fremover. Noe vi har tro på at vi skal få til.

- Vi ønsker også å takke Michael for hans bidrag i FK Jerv. En strålende fotballspiller, med et enormt potensiale. Og ikke minst en fin, ydmyk gutt. Vi ønsker ham alt godt, og lykke til videre, avslutter Christoffersen.

Michael Baidoo ender dermed med 45 kamper og 6 mål i Jervtrøya! 
 

 

 

Annonse: