Målløst mot Bryne

I dag, fotballens dag,16. mai ble det målløst på Vestlandet!

Foto: Inge Trondsen

Klokken 18:00 i dag møtte vi Bryne til kamp på Bryne Stadion! Dette skulle ikke være en lett oppgave, men en krigekamp med harde dueller og med 10 mann i det 50 minutt! 

Kampforløp

Første omgang var kjangsefattig. Jerv var nærmest og hadde de største mulighetene som kom, men det ble en omgang med mye kriging, harde dueller og langpasninger, fra begge lag. Vi går til pause med stillingen 0-0.

Andre omgang ble det mye av det samme kaliberet. Kampen svinger og vi har fire og fem cornere etter hverandre. Bryne kommer seg frem i banen og Enzo Philibert skubber til siste mann like utenfor 16 meteren og får rødt kort i det 50 minutt og vi spiller med 10 mann... Selv om vi får rødt kort er både Sondre Auklend & Mikael Ugland nære ved scoring på frispark, men ballen vil ikke i nettet og vi går målløst fra Bryne stadion i kveld. Vi tar med oss et poeng og takker alle som tok turen til Bryne for å støtte oss! 
 

Både Svaberget og Vestregade tok turen til Bryne i dag!
Både Svaberget og Vestregade tok turen til Bryne i dag!

Det er kamp allerede til søndag og er med det kun fem dager til Jerv - Kristiansund på J.J. Ugland Stadion- Levermyr. Vi håper du tar turen og i mellomtiden ønsker alle en fantastisk 17. mai!

Annonse fra Obos-ligaen: