Lykke til videre, Fandi!

Vi har blitt enige om salg av Ikhsan Fandi

Foto: Jan Skaregrøm

Ikhsan Fandi har blitt solgt til den Thailandske klubben BG Pathum United FC. Dette er et topplag i Thailand som vant fjorårets sesong i øverste liga. Dette laget spilte også Asiatisk Champions League i 2021. BG Pathum United FC er klubben som Ikhsan Fandi sin bror, Irfan Fandi, spiller for og de vil derfor fra 2022 sesongen bli lagkamerater. 

Ikhsan Fandi har bidrar godt i de to årene han har vært hos oss. 

– Vi i FK Jerv er veldig glad for at vi fikk muligheten til å ha Ikhsan i klubben. Han har tilført gruppen mye positivt både på og utenfor banen. Da det ble lite spilletid på Ikhsan i år forstår vi at han ønsker å prøve lykken i en annen klubb. Vi ønsker å takke Ikhsan for to fine år og ønsker han masse lykke til videre.

Fandi gleder seg til nye utfordringer i Thailand.

– Først av alt vil jeg takke alle i Fk jerv for å ha gitt meg muligheten til å vise meg frem i obos-ligaen! Fra spillerne til alle rundt lager, de har alle bare vært hyggelige og støttende. Og for et år det har vært, at vi når vårt store mål om opprykk. Guttene har jobbet så hardt for det og det var vel fortjent! Nå skal jeg gå videre til en annen stor utfordring i min karriere i Thailand. Thailand har et høyt fotballnivå i Asia, og jeg tror det vil være en god scene for meg for å fortsette min utvikling. Jeg ser frem til en helt annen kultur og møte nye mennesker! Jeg vet at thaiene også er veldig vennlige mennesker. Jeg vil også takke alle Jerv-fansen som har støttet meg gjennom tiden min i Grimstad. Jeg ønsker dere lykke til videre. 

Annonse: