Lars Markmanrud signerer for Jerv!

Forsvarsspilleren signerer en avtale som strekker seg ut 2025!

Lars Markmanrud (22) kommer fra Sandefjord Fotball, men var på utlån til Egersund på høstsesongen, som endte med opprykk til OBOS-ligaen. Med Markmanrud sin erfaring og nivå inne, mener Bohinen at forsvarskjempen vil være en viktig spiller for de kommende årene.

- Lars er en spiller som til fordel har vært med Egersund i høst. Det gjør at han vet hvilket nivå man må ligge på for å rykke opp. Lars har erfaring og har referansene i trening og kamp, for å rykke opp, sier Bohinen om ny-signeringen og forteller videre om posisjonen Markmanrud er tiltenkt. 

- Vi trenger stoppere og Lars har spilt stopper i Sandefjord og Egersund. Han kan også spille 6èr og ving back, men han er hentet inn som stopper hos oss. Lars har en fleksibilitet som jeg liker og han er rolig med ball. Bra fart og gode holdninger. En CV som ikke er så lett å få tak i PostNord-ligaen, sier Bohinen fornøyd. 

- Det er ikke alle stoppere som har en x-faktor. Men Lars Markmanrud er en spiller som er jevnt over solid på mye. Det betyr at han har høyt bunn-nivå og spiller sjeldent dårlig, sier Bohinen avslutningsvis. 

Lars Markmanrud er klar for Jerv de to neste årene.
Lars Markmanrud er klar for Jerv de to neste årene.

Lars Markmanrud, hvorfor ble det Jerv? 

- Jeg føler det er et riktig steg for meg. Jerv hadde ikke helt året i fjor, men som vil kjempe i toppen i år. Lars viser meg en seriøsitet og jeg kjenner til Lars ved at han var hovedtrener i Sandefjord da jeg var i junioravdelingen, forteller Markmanrud. 

Som 22-åring har Lars allerede en stabil CV å ta med seg videre i sin karriere. Med 41 kamper i Eliteserien og cup, samt en solid høstsesong med 18 kamper for Egersund har nå valget falt på Jerv og kampen om opprykk. 

- Med min erfaring, energi og kvalitet har jeg stor tro på at jeg kan bidra med å både pushe og hjelpe andre i trening og kamp. Jeg håper og tror vi vil prestere, og som gruppe skape et godt treningsmiljø som skaper godt samhold. Det er viktig at alle trekker i samme retning og jeg vet hva som må til her, sier Markmanrud. 

Målsetting 

- Jeg har et personlig mål om å spille fast, ta steget og at vi kjemper om opprykket som lag. Jeg hadde en skade i 2021, men etter dette har jeg vært tilbake og "fit for fight". Mine styrker som fotballspiller er allsidighet. Det vil si at jeg er jevnt over, god på alt. Ellers vil jeg bidra med energi og morsomheter i gruppa, forteller forsvarsspilleren som også kan tre inn på midtbanen ved behov.

- Jeg gleder meg til å flytte ned til Grimstad. Det er en veldig fin by. Jeg har vært her på sommeren og da er det kanskje Norges fineste by!, sier Markmanrud avslutningsvis. 

Vi ønsker Lars hjertelig velkommen til Jervfamilien og vi ser frem til fortsettelsen!

Annonse: