Lars Bohinen tar over Jerv ut sesongen

Leder sin første trening i morgen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Det var viktig for oss å få på plass en trener raskt, og vi er veldig glade for at Lars, som var vårt førstevalg, takket ja til utfordringen. 

- Lars er en erfaren trener som har levert i flere klubber over mange år. Vi mener han er den beste treneren til lede laget videre. Hans erfaring blir viktig nå i innspurten, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen. 

Lars Bohinen er i gang med første trening på feltet i morgen formiddag. Vi tok med dette en liten prat med Lars og hans tanker om Jerv og utfordringen som venter.

- Det er en stor utfordring å ta over Jerv. Dette med tanke på posisjon på tabellen og selvfølgelig med spillergruppa og mentaliteten som er der nå. Jeg mener det er et lag som har mange gode sider ved seg, men som de ikke har fått ut, forteller Lars Bohinen. 

Lars Bohinen er klar for Jerv. Foto: Alf Simensen / NTB
Lars Bohinen er klar for Jerv. Foto: Alf Simensen / NTB

Hva kan du bidra med å ta over Jerv? 

- Jeg har god kjennskap til OBOS-Ligaen og har vært i denne situasjonen før. Med min trenererfaring og mulighet til å påvirke noe i positiv stand, tror jeg kan være med på å få ut potensialet som spillerne sitter inne med, sier Bohinen avslutningsvis som ser frem til utfordringen.

Vi ønsker Lars Bohinen velkommen til klubben og Jervfamilien! 

Annonse: