Lars Bohinen blir ny Jervtrener!

Tar over som trener ut 2025.

Årets julegave kom tidligere enn forventet og vi kan med stor glede meddele at Lars Bohinen blir hovedtrener for Jerv de to neste årene! Med det tok vi en prat med daglig leder, Jon Ole Reinhardsen og hovedtreneren selv, Lars Bohinen.

- Vi er utrolig glad for at Lars Bohinen har valgt Jerv de to neste årene. Lars er en vi kjenner til og som kjenner spillergruppa. En vanvittig tydelig og god trener. Han strukturerer svært godt defensivt og har gjort en veldig god jobb i mange av klubbene han har vært i. Så vi er fornøyde med å ha han på plass, sier daglig leder Jon Ole Reinhardsen.

Hvorfor Lars Bohinen? 

- Vi er sikre på han har det som skal til for å ta det neste steget videre. Vi tror den tydeligheten han er god på og har vist oss den tiden han har vært her gjør oss veldig trygge på at han er rett person, sier Reinhardsen avslutningsvis.

Uoppgjort 

- Jeg kom til Jerv for at vi skulle holde plassen i OBOS-ligaen, det klarte jeg ikke og det kjenner jeg litt på. Det er mye som sitter der. Jeg vil være med å reparere det jeg ødela på en måte. På den korte tiden jeg var her, var det folk jeg trivdes med, byen og det hele. Når Jerv viste interesse tente jeg på den samme interessen, sier Lars Bohinen. 

Hva tenker du når Jerv ønsker å ha deg med videre etter en knapp måned? 

- Muligheten til å være med på å bygge opp noe som har rast. To nedrykk på rad er vanskelig å fordøye både for spillere, klubb, ansatte og supportere. Det er spennende å kunne være med på å bygge det opp til noe solid, sier Bohinen.

Hva er din fotballfilosofi?

- I forsvarsarbeidet er det soneorientert, korte avstander og være solid. Offensivt er jeg mer ballbesittende i utgangspunktet, mer enn jeg fikk vist i de tre kampene. Det ble en spesiell situasjon å være i og man må klare å være tilpasningsdyktig også. Jeg får ikke alltid utøvd grunnfilosofien min.

Hva tenker du er realistisk for Jerv å tenke på nå, før neste sesong?

- Det å få bygd et lag og en kultur som er vesentlig sterkere enn den var i år. Vi har ikke tilgang på samme spillere som i OBOS, men det å bygge kultur og bli bedre enn i fjor, har jeg troen på. Jeg har også tro på at vi kan kjempe om opprykk, sier Bohinen. 

IMG_4875.jpeg
Lars Bohinen på plass sammen med styreleder, Øyvind Johannesen.

Hva tenker du rundt spillerstallen som er nå? Og har du noe som bør fokuseres på fra oppstart i Januar? 

- Det vil være kontinuerlig arbeid med spillerstall og logistikken med å få inn spillere i de posisjonene vi trenger. Vi må være gode, smarte og tålmodige. Skulle helst hatt spillerstallen klar til 8. januar, men det har vi ikke. Så vi får helt sikkert noen prøvespillere her. Det viktigste er at vi startet maks med det vi har og bygge på etter hvert. Vi skal gjøre alt for å få en fullverdig spillerstall så raskt som mulig, sier den erfarende treneren. 

Hva tenker du er viktig for deg å ha fokus på frem til vi møtes igjen på nyåret? 

- Det blir å samarbeide med teamet, Jon Ole og administrasjonen. Jeg må planlegge hele for-sesongen og hvordan vi skal trene. Men det viktigste blir at vi har full gass på spillerlogistikken. En del ting får vi gjort frem til vi starter og en god del etterpå. forhåpentligvis får vi noen julegaver!, sier Bohinen avslutningsvis med et smil.

Her kan du også høre intervjuet av Lars Bohinen:


(Noe lydproblemer...)

Vi ønsker Lars Bohinen velkommen til Jervfamilien og vi ser frem til fortsettelsen!

Annonse: