Krogelien på utlån til Express!

Håkon Krogelien (17) og Jerv har blitt enige om utlån.

Foto: Jan Skaregrøm

- Det blir veldig spennende!, sier Håkon.

Etter en god del trening med A-laget, og innhopp i siste seriekamp i det 61 minutt mot KFUM ble kombinasjon med skole/jobb og fotball tider vanskelig. 

 - Det ble en utfordring å kombinere når øktene var tidligere på dagen. Men det å kunne være med Express for å få spilletid passer meg bra forteller 17- åringen. 

Håkon Krogelien klar for å utvikle seg ytterligere i Express.
Håkon Krogelien klar for å utvikle seg ytterligere i Express.

Utlånsavtale på et år

- Jerv skal ha mulighet til å hente meg når de måtte ønske. Foreløpig skal vi se an te sommeren. Men nå vil jeg bli så god som mulig og fokusere fullt på utvikling, sier Håkon. 

Videre forteller midtstopperen om en fin tid i Jerv der mottakelsen av A-laget og treningene har vært svært bra.

- Jeg synes tiden her i Jerv har vært veldig fin. Jeg ble tatt godt imot av både klubben og A-laget. Øktene var uvant i starten, men tempoet kom seg etter noen treninger, forteller den duellsterke midtstopperen. 

Avslutningsvis forteller stopperen om sine mål på veien til toppen. 

- Mitt mål er å komme inn i start 11èren til Jerv, men langsiktig sett er det å spille i utlandet, sier Krogelien med et lurt smil. 

Med godt samarbeid mellom Jerv og Express venter nå Håkon på sin første trening. Med noe småskader er snart Håkon klar for feltet igjen og vi ønsker han masse lykke til i Express fremover!  

Annonse: