Kriget til seg 1-0 seier!

Jerv vinner fortjent 1-0 i dagens oppgjør mot Raufoss

Etter tre ukers hardt kampprogram med hele fem kamper. Var det i dag duket og klart for den sjette kampen på disse tre intense ukene og før en friperiode i vente. Raufoss var dagens motstander på J.J. Ugland Stadion- Levermyr i strålende sørlandsvær.

Kampforløp

De første førtifem minuttene skulle vise seg til å bli en omgang med mye ball, gode løp og godt press av Jerv. Et Jerv-lag med mye energi, friske bein og godt pågangsmot. Raufoss er frempå et par ganger men Øystein Øvretveit går ut i full strekk og redder ballen på et vakkert vis. Ellers er det Jerv som har de store sjansene og etter kun 18 minutter kriger Erik Emanuel Grønner hardt foran kassa. Grønner header ballen og går inn med med alt han har for å sette ballen. Dette resulterer i mål og et hardt spark i fjeset som forårsaker en blodfylt nese og en 1-0 ledelse til pause.

Grønner kriger til seg målet og blør for drakta!

I andre omgang blir det en kamp med større svingninger og i større grad en åpen kamp. Vi blir løpende i mellom i store deler og flere harde taklinger forekommer av et frustrert Raufoss-lag.

Minuttene etter pause får vi en stor sjanse der vi treffer tverrliggeren, men ballen vil ikke i mål. Det blir en målløs andre omgang men tre poeng og 1-0 seier er et faktum. Vi krabber opp på en sjetteplass og kvalik med kun et poeng bak Fredrikstad, to poeng bak Ranheim og tre poeng bak de resterende topp tre lagene. Det er en solid prestasjon av gutta og siste skanse Øystein Øvretveit markerer seg godt i kampen og blir kåret til banens beste!

Øystein Øvretveit blir kåret til BB etter solid prestasjon i dagens oppgjør.

Vi takker alle som tok turen til J.J. Ugland Stadion- Levermyr i dag. Nå er det klart for en rolig periode med innhenting av energi før vi møter IK Start på Sør Arena på selveste Sankthans Aften 23. juni klokken 19:00! Et spennende lokalderby i vente.

Bytter:

45` Ut Emanuel Grønner, Inn Jeremy Cjintje

69` Ut Andrè Richstad, Inn Erik Næsbak Brenden

80` Ut Mikael Ugland, Inn Phillip Syvertsen