Knepent tap mot Viking 2

Andre serierunde ble sparket i gang på SR- Bank arena mot Viking 2. Vi kom svakt i gang, men økte kvaliteten betraktelig i andre omgang. En spennende andre omgang med fine kombinasjoner og skuddforsøk holdt ikke i dagens kamp, hvor hjemmelaget sto i mot og beholdt tre poeng i Stavanger.

Dagens utvalgte startelver kom noe tregt i gang og klarte ikke å sette sitt preg på kampen. Dette resulterte i at Viking 2 etter 23 minutter setter inn sitt første mål for dagen, det tar knappe tre minutter til før de har doblet ledelsen sin. Vi sliter fortsatt med å ta tak i kampen og går til pause på stillingen 2-0 til hjemmelaget.

Vi foretar to spillerbytter i pausen, Mikael Ugland kommer inn for André Richstad og Lars Markmanrud kommer inn for Sivert Strangstad.

I andre omgang spiller vi oss mer inn i kampen og kommer til flere gode skuddmuligheter. I de siste tjue minuttene foregår så og si alt av banespillet på deres banehalvdel. Det er fine kombinasjoner inne i felt og skumle cornervarianter. Viking 2 sin keeper har en god dag på jobben og hindrer flere farlige målsjanser og vi reiser dermed hjem uten poeng.

Dagens Jervmål ble satt av Felix Schröter i det 75 spilleminutt.

Gule kort:

4' Ange Jimmy Mutsinzi

70' Lars Bohinen

Bytter:

45' Richstad ut, Ugland Inn.

45' Strangstad ut, Markmanrud inn.

75' Schröter ut, Endresen inn.

85' Mafi ut, Hauge inn.