heiooop

Kjøp sesongkort nå og bli med på en spennende reise!

Har du ikke sikret deg sesongkort enda? Da bør du gjøre dette NÅ!

Vi er godt i gang med oppkjøringen med flere dobbeløkter i uka. Det meldes høy puls, svette og godt pågangsmot av alle spillerne. Vi venter en spennende sesong og har et stort ønske om å ha deg med på laget til årets sesong! 

I år koster sesongkortene for voksen 1921,-. Dette er et symbol på at klubben ble stiftet i 1921. Det historiske med dette også var at vi rykket opp til Eliteserien nøyaktig 100 år etter stiftelsen. 2021 var året og vi fikk bryne oss mot de største lagene. Men med dette har vi satt tydelige mål på å kjempe om å ta turen opp igjen til Eliteserien!

Priser 2023

Du får fast seteplass gjennom hele sesongen. Inkludert Gratis inngang på hjemmekamper til og med 3. runde i cupen (NM). Man får også forkjøpsrett til "ditt sete" på alle hjemmekamper fra og med 4. runde i cupen (NM) 2023. Samme gjelder om FK Jerv spiller cupfinale i 2023.

Sesongkort voksen (fra 16år), fast plass: 1921,-

Sesongkort Barn (tom 15år), fast plass: 900,-

Sesongkort på 1921 er til spesialpris fordrer betalt medlemskap i Svaberget eller Vestregade 1921.

Kjøp sesongkort for 2023 sesongen her!

 

Heldigitale sesongkort

Ved fjorårets sesong var det fysiske sesongkort i tillegg til de elektroniske. Dette gjør vi ikke i år. Er det et ønske om å ha fysiske sesongkort i tillegg til det elektroniske må man betale et gebyr på kr 100,- ved henting.

Ta kontakt med vår billettansvarlig Jens Knutsen på [email protected]

Annonse: