Kjøp billett på nett - spar penger!

Over 1200 billetter er allerede solgt fredag ettermiddag - kjøp du også!

Det er helg og for mange også påskeferie! Da er det er bare å glede seg til søndagens kamp mot Ranheim, som blir en åpning av "nye" Levermyr. Det kommer til å bli kjempestemning på stadion, så dette bør du ikke gå glipp av.

Det er fortsatt ikke for sent å kjøpe sesongkort, og noen kremplasser er fortsatt ledige. Dersom du velger å kjøpe billetter fra kamp til kamp istedenfor, er det noe man bør merke seg. Billettprisene er billigere hvis du kjøper på nett enn om du kjøper i billettluka på kampdag. 

For voksne koster en sitteplass 150 kr på nett - og 200 kr i billettluka. I tillegg slipper du å risikere å ikke få plass når du kjøper på nett. For barn/ungdom koster en sitteplass 75 kr på nett og 100 kr i billettluka. For fullstendig oversikt over priser se her. Kjøp billett på nett!

FIFA-turnering på Odden lørdag

I morgen vil flere av A-lagsspillerne være på Odden fra 12:30 - 15:00. Liker du å spille bør du ta turen dit for å utfordre spillerne til en FIFA-match og muligheten til å vinne premier! Det er også mulighet for autografer og kjøp av billetter og supportereffekter. Vi ses på Odden lørdag!

Annonse: