Kevin Michel Jablinski signerer for Jerv!

Midtstopperen signerer ut 2025!

Dette har Lars Bohinen å si om signeringen av den høyreiste stopperen, Kevin Michel Jablinski:

- Kevin er en god forsvarsspiller. Han er god i duellspillet, har bra fart og er treningsvillig. Han har de lederegenskapene vi trenger, og han kan spille i alle posisjoner bak. I tillegg er han en fin type som sklir rett inn i gruppa og kan påvirke fra dag én. Nå får han en uke med oss før vi tar ferie, så han kan lære oss litt å kjenne før høstsesongen starter, forteller Lars Bohinen om signeringen.

I dag fikk Kevin sin første økt med laget og dro på med en rolig finte under spilløkta.
I dag fikk Kevin sin første økt med laget og dro på med en rolig finte under spilløkta.

Familiær gutt i Jerv-familien

- Jeg har hørt mye godt om Jerv. Det er en familiær klubb og jeg er en familiær gutt selv, så jeg tror denne kombinasjonen er bra. I tillegg med prosjektet med å komme oss opp og frem igjen har jeg veldig lyst til å være med på. Jeg har blitt trent av Lars i Sandefjord og vet godt hva han står for og han vet hva han får i meg. Så jeg tror alle de tre kombinasjonene passer ganske godt, sier Jablinski om signeringen. 

Hva får vi av deg som spiller? 

- Jeg ser på meg selv som en leder. En som tar tak i laget, styrer og organiserer. Duellspillet er min styrke både på bakken og i lufta. Jeg har også en bra fot, så det å ta tak, organisere og lede blir min største styrke vil jeg si, forteller midtstopperen.

Fra Östersund til Jerv og nærmere familie?

- Ja jeg var der i 2,5 år og har hatt en fin tid der oppe. Nå er jeg klar for en ny utfordring. Jeg spilte i Sandefjord da jeg var i begynnelsen av tjueårene og nå er jeg 28. Så jeg ser på dette som veldig positivt og en bonus med tanke på at jeg kan se venner og familie oftere nå, sier Jablinski og forteller oss om målet han har for veien videre i Jerv.

Mål som fotballspiller?

- Selv om jeg går ned en divisjon, ser jeg ikke på det som noe negativt i det hele tatt. Opplegget man får her i Jerv med fulltidsprofesjonelt arbeid, matcher mine ambisjoner. Jeg er her for en grunn, og det er å bidra og forhåpentligvis oppleve en opptur igjen. Jeg er klar for å gi alt jeg har!, sier forsvarsspilleren avslutningsvis.

Vi ønsker Kevin Michel Jablinski hjertelig velkommen til Jerv-familien og vi ser frem til veien videre med han på laget!

Annonse: