Kaptein Overvann returnerer – som sportslig leder!

Kapteinen med stor K fra 2015-2018 er nå tilbake i Jerv - ikke som spiller, men som sportslig leder.

Velkommen tilbake Glenn!

Glenn Brevik Andersen har vokst opp i FK Jerv, men spilt toppfotball i både Strømsgodset og IK Start, før han returnerte til FK Jerv foran første året i Obosligaen i 2015. Han noterte seg for 129 kamper og 13 mål, og var lagets og klubbens ubestridte kaptein, før han la opp.

Etter noen år på sidelinjen, men som bidragsyter på akademitiltakene klubben har med J.B. Ugland Akademiet, er han nå tilbake i en offisiell rolle, som omhandler sport og toppfotball.

Som leder av klubbens nyetablerte Sportslige utvalg, skal han være en viktig sparringspartner for A-lagsapparatet, både på og utenfor banen, men også for klubbens hovedstyre når det gjelder de sportslige avgjørelsene rundt toppfotballen.

-Vi er veldig stolte over å ha fått på plass Glenn i denne rollen, når vi nå bygger klubben videre. Han er kjent for å ha stor autoritet både på og utenfor banen, vet hva som kreves og vil være en viktig ressursr for klubben i våre sportslige avgjørelser. Han har et sterkt navn i fotballen, og vi ser frem til å kunne benytte hans erfaring og kunnskap, sier styreleder Per Gunnar Topland. 

Hovepersonen gleder seg
Jeg har levd et langt liv i fotballen, og har endel erfaringer og kompetanse fra mine år som spiller. Jeg har samarbeidet godt med både Sandstø og Hagen tidligere, og ser frem til å fortsette med det i denne rollen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene som venter, sier klubbens nye sportslige leder for toppfotballen.
 

Offentliggjort på «direkten»
Offentliggjøringen av Glenn  som klubbens nye sportslige leder, ble gjort under trenerteamets «Taktiske prat» på klubbens facebookside. Og det ble umiddelbart diskutert fotball, taktikk og andre godbiter fra de første årene i Obosligaen.

VELKOMMEN HJEM, GLENN!

Annonse fra Obos-ligaen: