Jerv videre i både G16 og G19-NM! - Jerv 2 med en solid seier!

Jerv G16

Søndag 26.mai reiste G16 til Tønsberg for å møte Eik Tønsberg. På en langklipt gressbane i trykkende varme startet kampen bra for Jervs del, med scoring etter et kvarter spilt. Scoringen kom på et korridorfrispark Johan Lyngroth header inn på bakre stolpe. Eik Tønsberg utligner ledelsen like etter og 1-1 er pauseresultatet.

En god pauseprat fra trener Glenn Andersen sender Jervguttene på banen i 2.omgangen med større intensitet i spillet og høyere tempo i alt de foretar seg. Det resulterer i to raske scoringer fra først Maximilian Fallås Andersen og så Sander August Andersen. Sander punkterer kampen med en 4-1 scoring 10 minutter før slutt.

G16 møter nå Flekkefjord på hjemmebane i siste regionale kvalifiseringsrunde før det ordinære cupspillet starter med 1.runde. Denne kampen spilles søndag 9.juni kl.14:00 på Levermyr Kunstgress.

Jerv G19

G19 dro torsdag 30.mai til 2.runde-oppgjør mot Storm i Skien. I det som var en rufsete kamp fra Jervs side. Storm gikk til pause med en fortjent 1-0 ledelse. Men en god 10-15 minutters periode i 2. omgangen var nok til å ta seg videre til 3.runde. Utligningsmålet satte Rayyan Echkantena i mål, etter 56 spilte minutter. Og i løpet av de 10 neste minuttene scorer Gard Granerud og Lukas Skogsfjord hvert sitt mål på flotte avslutninger fra ca. 20 meters avstand. Resultatet fastsettes til 4-1 på en flott gjennomløpning fra Rayyan Echkantena som dermed ble tomålsscorer.

3.runde spilles 20. juni klokken 19:00 mot IK Start på Sør Arena!

Jerv 2

4.divisjonskampen mot Lyngdal startet urytmisk og Lyngdal tar mest tak i kampen. Men etter 1-0 scoringen med en halvtime spilt. Dette på straffe ved Josias King Furaha, etter at Runar Hauge gikk ned innenfor 16 meteren. Vi har god kontroll på kampen. 2-0 kommer like etter da Henri Stanic kriger inn en løs ball i feltet etter at Fredrik Sandberget først har forsøkt å sparke ballen over linja. Før vi går til pause har Josias rukket å score sitt andre mål for dagen og Runar Hauge sitt første. Assist på målene var André Richstad og Jesper Skuseth Myklebust.

4-0 til pause skulle bli til 8-0 til slutt. Først header Runar Hauge et innlegg fra Johannes Tønnessen i mål fra bakre stolpe, deretter skaffer 15-åringen Lukas Aynshet straffe i en situasjon hvor motstander også får rødt kort. Lukas Aynshet tar straffen selv og setter dermed inn sitt første mål på seniornivå. 7-0 er det også Lukas som scorer, denne gang på en kontant heading fra 5 meter på et innlegg av Håkon Heier Trondsen. 8-0 er et selvmål.

En etter hvert komfortabel seier borte i Lyngdal som tradisjonelt har vært en vanskelig bortebane å komme til.