Jerv & Unifon inngår samarbeid!

Unifon kommer inn som nettverkspartner i FK Jerv! 

Det er en glede å kunne meddele at Jerv og Unifon har inngått samarbeid for de tre neste årene! Jerv har også gått over til å bruke Unifon og gleder seg til å teste ut teleselskapet med verdens raskeste nett!

- Det ser veldig lovende ut. Vi ser frem til et godt samarbeid med muligheten til å gi solide og gode løsninger til både Jerv og samarbeidspartnerne til Jerv, sier kundeansvarlig i Unifon, Andreas Stray etter at en tre-års avtale er signert.

Hva gjør at dere velger å samarbeide med Jerv?

- Fordi vi vil ha fokus på mer tilstedeværelse i området her og vi har gode samarbeid med forhandlere i nærheten. Vi skal bruke de ressursene vi har for å sørge for at kundene våres i Grimstad og omegn blir strålende fornøyd med Unifon som operatør, forteller Andreas med et smil og ser frem til kamper på J.J. Ugland stadion- Levermyr.

Hvorfor skal man velge Unifon?

- Vi leverer Norges beste dekning og verdens raskeste nett gjennom Telenor. Vi har de desidert beste løsningene for bedriftsnett og integrasjoner til bedrifter!

Kort svartid!

- Vi har et eksepsjonelt team på kundeservice. Vi lover 30 sekunders svartid. I februar målte vi enda bedre enn 30 sekunder og har god oppfølging av alt av spørsmål fra kunder, samt behovene de har, forteller Stray. 

Sjekk ut Unifon her!

 

Kick back til Jerv!

Bedrifter som er i nettverket til FK Jerv og som velger å tegne en avtale med Unifon, vil også støtte opp om klubben. Jerv vil få en kick back av bedriften som velger Unifon som operatør. Det geniale er at kick back avtalen gjelder pr. ansatte i bedriften og at kick back vil gjelde for hver måned og ikke som et engangsbeløp! 

Unifon har kontorer rundt om i hele landet. I Agder holder Unifon til både i Kristiansand og Arendal.

Ikke Start eller Arendal, men Jervsupporter nå? 

- Ja, man må jo utvide horisonten! Det er viktig å heie på lag som har solid administrasjon og dyktige spillere. Så dette gleder vi oss veldig til. Det er alltid gøy å se god fotball, sier Andreas Stray avslutningsvis.

Vi ser frem til å samarbeide med Unifon de neste årene og vi gleder oss til fortsettelsen med de på laget!

Annonse: