Jerv Kick Off 2023!

Du hørte riktig! Vi er klare for fest sammen med byen og våre supportere!

Fredag 31. mars klokken 18:00 til 20:30 er det årets Jerv Kick Off i byen! Vi byr på fest og håper du vil komme! 

Det vil være mulighet for kjøp av popcorn, snacks og få noe godt i glasset. Svaberget holder stand før festen starter og det er et arrangement for både store og små! Ta med deg familien og vær med på en forrykende kveld med mye moro. 

Flere spillere skal i aksjon og det skal bli litt av et show! Ikke nok med at spillere skal bryne seg på ulike oppgaver i løpet av kvelden, så skal vår hovedtrener Arne Sandstø og materialforvalter Reidar Berg lede oss igjennom en innholdsrik og spennende kveld! Kanskje kommer det en overraskelse?

Program for kvelden:

Vi viser "Måljegerne"

I år og årene fremover satser Tv2 fullt og helt på norsk fotball. Med det utgis en helt ny serie som har blitt døpt "Måljegerne". Vi er så heldige å få vise førpremie av serien denne kvelden! 

Allegro ballett studio 

Danseskolen i Grimstad kommer for å holde show for oss denne kvelden! Allegro vil også utfordre noen av våre A-lagsspillere til å delta på dansingen og skal bruke tiden godt fremover til å øve godt og være forberedt til du kommer denne kvelden!

Spillerpresentasjoner

Alle spillerne skal presenteres og vi skal bli bedre kjent med hvem vi ser under 2023 sesongen i gult og blått. 

Draktlansering

Vi er klare for et nytt år og vil med det også vise frem våre nye draktsett både til keeper, borte og hjemmedrakt. 

Intervjuer

Her vil det bli noen som hedres, og andre vi ønsker snakke nærmere med! 

Gled deg til en innholdsrik og moro kveld! Vi lover latter, spenning og moro! 

Spillerprestasjon fra fjoråret
Spillerprestasjon fra fjoråret

Gratis inngang

Det vil bli gratis inngang for alle vil komme, men du må melde deg på for at du kan komme og vise oss din billett. Dette er for at vi får total oversikt på hvor mange som kommer! Vi ønsker fullt hus og håper du tar turen! 

Festen fortsetter videre på Galleri!

Etter at kick Off er ferdig vil Galleri åpne opp for en videre Jervkveld og vil pynte opp i gult og blått. Det vil være Jervsanger og god stemning med gratis inngang fra klokken 20:30!

Meld deg på FK Jerv sin Kick Off her!
 

Annonse fra Obos-ligaen: