Jerv/Imås-2 G14 med knallsterk prestasjon i Trollcup

En solid 2. plass i Trollcup!

I helga gikk årets Trollcup av stabelen i Kristiansand, med totalt 194 lag og 2900 spillere. I G14-klassen (28 lag) stilte Jerv/Imås med et G14-2 lag. Lørdag var det puljespill og Jerv/Imås havnet i en tøff gruppe med blant annet Viking 1 og Randesund 1. Likevel, fasit fra gruppespillet var full poengpott etter forrykende spill, med 8 scorede mål og kun 1 mål imot. Særlig gøy var det å slå laget fra Rogaland som nok var favoritter til å vinne pulja.

Som soleklart beste lag fra puljespillet, bar det rett til kvartfinale i A-sluttspillet på søndag. Motstander i kvartfinalen var Hafslund IF. Når sluttspillet begynner vil normalt motstanden bli hardere, men laget fra Østfold viste seg å ha lite å stille opp med. Jerv/Imås gikk stolte av banen med en 4-1 seier i sekken.

I neste kamp ventet Frøyland IL som blant annet hadde slått ut Donn 1 på sin vei til semifinalen. En forventet tøff motstander med andre ord. I ruskeværet på Karuss-stadion var de likevel sjanseløse. Etter nok en solid gjennomført kamp sto det 4 til Jerv/Imås og 0 til Frøyland IL på måltavla.

Finalemotstander var Mandalskameratene 1, som blant annet hadde slått ut Våg 1 i løpet av turneringen. Igjen en forventet tøff motstander – men som skulle vise seg å ikke holde tritt med det energiske og hurtige spillet til Jerv/Imås. Likevel, til tross for 80 % ballinnhav og en håndfull 100 % sjanser til Jerv/Imås sto det 0-0 etter to omganger. I den påfølgende straffekonkurransen gikk Mandalskameratene av med seieren 3-2. Et skikkelig surt tap som føltes som et ran. Som et plaster på såret ble Jerv/Imås spiller Theodor Sandes fortjent kåret til finalens beste spiller.

IMG_3722.jpeg
Her mottar Jervspiller Theodor Sandes prisen for finalens beste spiller. Foto: Bjørn Inge Jørgensen

Til tross for at turneringsseieren glapp helt i innspurten, kan gutter og lagledere se tilbake på helgas innsats og turnering med stor stolthet. Samtlige spillere bidro med sitt aller beste, la ned utrettelig arbeid og sto på for hverandre som skikkelige lagspillere. Jerv/Imås var det beste laget i turneringen og det klart beste laget i finalen. Tapte til slutt på straffer – men det som står igjen er en knallsterk prestasjon i årets Trollcup av Jerv/Imås-2!

En hilsen fra stolte lagledere Espen Domaas, Per Ivar Felldal og Magnus Mork.

Vi gratulerer Jerv/Imås-2 G14 med knallsterk prestasjon i Trollcup! 

Annonse: