Jerv G15 var på NTF sitt elitetiltak i helgen: - Presterte godt!

Jerv G15 er best på Sørlandet!

I helgen var G15-lag på NTF sitt elitetiltak i Skien. Her fikk de bryne seg og møte meget god motstand. Vi tok en prat med hovedtrener Glenn Andersen og fikk med det en oppsummering fra kampene. 

Odd - Jerv

Første kamp var mot Odd, det laget som gikk seirende ut av hele turneringen sist vi var med. Det er en tøff motstander, men vi hang bra med. Odd ble dessverre hakket for gode og vi tapte 2-0.

Lsk - Jerv

Neste kamp var mot Lillestrøm, der vi tok ledelsen med en flott scoring av Sander Andersen. Etter scoringen kommer Lillestrøm mer og mer inn i kampen, men dette lot ikke stoppe Jervgutta. Sander Andersen setter ballen i mål nok en gang! Det resulterer i en sterk 0-2 seier. En solid og god kamp. 

Jerv - Start

Den nest siste kampen var mot Start, en kamp som Start hadde mye ball og vi lå kompakt lavt i banen. Friskt i minne er det 2 uker siden Start slo oss hele 4-0.

Den kompakte planen ble en suksess og Sander Andersen satte nok en gang inn vinnermålet! Det resulterte i 1-0 seier og vi er herved best på Sørlandet. 

Jerv - Brann

Siste kamp var det mange slitene bein og med storheten Brann på motsatt banehalvdel så ble det litt for tøft. Brann scorer på en corner og får en ny scoring i siste spille minutt, kampen ender 0-2 til Brann.   

Oppsummering fra oppholdet

Oppsummert sitter vi igjen med masse god læring og gode resultater etter spill mot landets beste 15 åringer.

I begynnelsen av april starter den nasjonale ligaen for vårt G15-lag, da møter vi Sarpsborg på bortebane, forteller Glenn Andersen avslutningsvis og er svært fornøyd med prestasjonen til spillerne.

Annonse: