Jerv G13 fikk 2. plass i Stjernecup Eliteturnering!

Jerv G13 er i Hamar og er akkurat ferdig med Uoffisielt NM, dette viste seg til å virkelig å gå veien!

Jerv G13 er i Hamar og har levert svært gode saker denne helgen! Vi er stolte!

Lørdagsmorgen var G13 klare for første kamp. Så tidlig som klokken 08:00 gikk første kamp av stabelen! Her var det Tynset IF som sto på andre banehalvdelen. Jervgutta er på og setter standarden. De kliner til med en deilig 4-0 seier!

Vi får en god pause og spiller neste kamp klokken 12:00 mot Fyllingsdalen fra Bergen. Her blir det en mye jevnere kamp, men igjen så er det Jerv som trekker det lengste strået og vinner 2-1. 

Med mye medvind og gode prestasjonen fortsetter vi å pushe på. Denne gangen møter vi Heming og vinner komfortabelt 3-0 og er dermed videre til A-sluttspillet med hele 9-1 i målforskjell!

A-sluttspillet

I dag startet dagen med kvartfinale mot Odds Ballklubb klokken 11:00. Dette ble en svært jevn kamp som bølget frem og til bake. Kampen ender 0-0 og det blir straffekonk! Her viser Jervgutta krefter og slår til! Vi vinner 6-5 på straffer og er dermed videre til semifinalen!!

Laget vi møter i semifinalen er Opsal. Dette blir nok en krigekamp, vi kjemper og lysten til å vinne er stor. Gutta viser en enorm innsats og iver. IGJEN! Vi slår til og gutta presterer til det ytterlige, vi vinner 1-0!! 

I kveld ble finalen spilt klokken 18:00 mot Sjetne. Laget fra Trondheim viser seg å være hakket vassere å ta rotta på, men vi gir alt og står på hele kampen ut. Dessverre ender kampen med 4-2 tap. Selv med skuffelse over å tape finalen må vi juble over en sterk andreplass! For en prestasjon av G13. Vi er stolte!

Vi gratulerer G13 for en kjempe prestasjon! 

Annonse: