Jerv er ute av rød sone!

Med en ekstra lisensrapportering, har vi nå to rapporteringer i gul sone med god klaring.

Klubben kan puste lettet ut og meddele at vi er ute av rød sone! Med en ekstra lisensrapportering pr. 31.10.22 hvor konsekvensen hadde vært degradering, opprettholdt klubben seg i gul sone som forrige rapportering. Handlingsplanen om en positiv egenkapital er også nådd.

Handlingsplanen og lisensrapporteringene har vært et stort og viktig fokus for klubben dette året, forteller daglig leder Jon Ole Reinhardsen som kan puste lettet ut etter et både travelt, historisk og innholdsrikt år. 

Hvorfor måtte det til med en ekstra rapportering?

- Fordi vi ikke hadde klart å nå handlingsplanene fra tidligere år, måtte vi ha en ekstra rapportering i år, sier Reinhardsen.

Rapporteringene 

- Vi hadde en rapportering i sommer. Da havnet vi i gul sone. Hadde vi ikke klart dette kunne man risikerte poengtrekk. Deretter så hadde vi denne ekstraordinære som var 31.10.22. Hadde man ikke havnet i gul sone her, hadde konsekvensene vært degradering. Så skal vi ha den vanlige 31.12.22. Der kommer vi også til å havne utenfor rød sone med god margin, forteller Reinhardsen.

Dermed kan Reinhardsen meddele at vi ferdige med handlingsplanene.

- Vi er nå ferdige. Etter å ha brukt mye tid rundt økonomien i år er vi veldig glad for at det har gitt resultater, forteller Reinhardsen avslutningsvis.

Vi er med det rustet og klare for et spennende 2023 og vi kan ønske alle Jerv-fans en riktig så God Jul! Vi håper alle får en fin tid med sine nære og kjære.  

Annonse: