Jerv 2 med seier i nimålskamp!

Mandag kveld spilte Jerv 2 mot Lyngdal på Levermyr kunstgress, i det som ble en fartsfylt kamp. Foto: Jan Skaregrøm

Jerv 2 endte opp med en sy seier og forlenger seiersrekken med hele syv seiere på rad! Men hjemmelaget skulle få litt problemer i første omgang av kampen.

Jerv 2 tok ledelsen med Jakob Helland Kjølsrud, etter et flott innlegg av Torje Wichne. Men etter litt slurv i eget forsvar, snudde Lyngdal kampen til 2-1 på kun ti minutter.

Med mye ball og et Lyngdal lag som lå veldig lavt, klarte ikke unggutta helt å trenge gjennom Lyngdal forsvaret. Men rett før pause utliknet Kjølsrud med nok en scoring, som sørget for balanse i regnskapet ved pause.

Jakob Kjølsrud med to flotte scoringer i gårsdagens kamp. Foto: Jan Skaregrøm

I andre omgang klarte Jerv 2 å få mye høyere balltempo, og scorte 3-2 i det 55 minutt ved selvmål. Etter mye flott angrepsspill klarte Jerv 2 å komme til mange store sjanser, og midtveis i andre omgang scorte Jesper Myklebust og Andreas Endresen et hver, og mer eller mindre punkterte kampen.

Resten av kampen hadde Jerv 2 full kontroll, og var ikke ferdige før Endresen scorte to mål på slutten, og endte opp med hat-trick!

Med gårsdagens seier ligger Jerv 2 nå kun to poeng bak serieleder Vigør.

Vi takker alle som kom og støttet unggutta, og ønsker velkommen igjen neste hjemmekamp mandag 25. september mot Froland.