Jerv 2 med 5-3 seier over Trauma!

Hovedtrener Are Strømland oppsummerer gårsdagens kamp mellom Jerv 2 & Trauma som ble spilt på Levermyr kunstgress.

Jerv 2 slår Trauma i en målrik fotballkamp. Vi kommer godt i gang og tar tak i banespillet med noen fine angrep uten de store målsjansene. Kvarteret midtveis i omgangen mister vi litt rytme og Trauma utnytter det med å score to mål. Preben Skeie reduserer til 2-1 ganske kort tid etter etter at Henrik Bertelsen snappet ballen fra Trauma og spilte frem Preben.

Etter pause får vi snudd kampen ganske tidlig med to raske mål fra Rayyan Echkantena, som ble byttet innpå i pausen, det første på en avslutning fra 15 meter etter en corner og det andre på heading på bakre stolpe på et korridorfrispark. Etter det må Trauma lengre frem på banen og det åpner større rom for oss å angripe i, noe Josias King Furaha utnytter med å løpe gjennom forsvaret med ball og plassere den i lengste hjørnet til ledelse 4-2.

Med et drøyt kvarter igjen å spille får vi en overgang hvor Josias fører ball 40 meter før han spiller pasning ut til venstre der Julian Ankersen, som gjør en veldig bra kamp på venstre vingback, som kommer på et langt løp. Julian gjengjelder pasningen fra Josias og spiller tilbake på tvers foran mål hvor Josias får en enkel jobb med å sette inn 5-2-scoringen. I det kampen gikk inn i overtiden reduserte Trauma til 5-3, og det var da Dardan Dreshaj som scorte sitt tredje mål for kvelden.

En solid gjennomført kamp av Jerv 2. Til tider ruller vi opp mange fine angrep, men samtidig slipper vi Trauma for enkelt til scoringsmulighet ved enkelte anledninger.