Jakob Helland Kjølsrud er på skyggelandslaget!

Talentet fra Grimstad er på samling!

Jakob Helland Kjølsrud (15) ble tatt med på G15 skyggelandslaget og oppholder seg om dagen i Porsgrunn. Dette gjør at venstrekanten får smaken av nye erfaringer og referanser på øverste nivået i Norge, i sin aldersklasse. 

Samlingen startet lørdag 25. juni og holder på til i morgen, onsdag 29. juni. Det er fem dager med aktiviteter, treninger og to kamper. 

Første kampen ble spilt mandag 27. juni. Dette var en internkamp mellom skyggelandslagene. Denne kampen spilte Jakob andre omgang og bemerket seg godt. Laget hans vant 3-1 der Grimstadgutten spilte andre omgang og noterte seg med en assist.

Hvordan opplevde du kampen?

- Jeg synes vi gjorde en veldig god kamp av laget og jeg er fornøyd med egen prestasjon, sier Kjølsrud og forteller videre om en innholdsrik treningshverdag.

Hva har dere gjort på treningene?

- Vi har hatt mye spill og snakket mye om å presse, ligge lavt, spille mellom ledd med mye vanlig spill på trening. Jeg synes det er gøy å teste meg på dette nivået. Når jeg spiller på mitt beste kan jeg yppe seg mot de beste i landet, sier en fornøyd Kjølsrud. 

Jakob spiller i dag på Jerv G16 og hospiterer opp til Jerv G19 for å utvikle seg ytterligere. Med mye trening, pågangsmot og innsats har unggutten vist en enorm utvikling. Dette resulterte at han ble med på samlingen. Talentet har ikke tenkt til å gi seg der! 

Mål - spille på G15 landslaget

- Jeg synes samlingen er en veldig gøy og fin læring. Målet mitt ved dette er å kunne utvikle meg ytterligere og komme inn på G15 landslaget. Videre vil jeg bli proff fotballspiller slik at jeg kan leve av det, forteller Jakob før han avslutningsvis forteller om en samling som har gitt han flere nye bekjentskap og opplevelser for livet. 

Skyggelandslaget spiller sin siste kamp mot G15 landslaget i morgen, før Jakob tar turen tilbake til Grimstad.

Vi ønsker Jakob masse lykke til med siste innspurt! 

 

 

Annonse: