Jakob er nok en gang tatt ut på skyggelandslaget!

Vår Jakob Helland Kjølsrud (16) er tatt ut på G16 skyggelandslaget.

Den offensive og talentfulle spilleren fra Grimstad, Jakob Helland Kjølsrud er nok en gang tatt ut på skyggelandslaget! Det er totalt 36 spillere som er tatt ut på landslag og skyggelandslag, her er Jakob en av de.

Jakob skal på oppdrag fra mandag 30. januar til torsdag 2. februar. 

I løpet av oppholdet skal de spille to internkamper der landslaget skal spille mot skyggelandslaget. Det skal også arrangeres treninger og andre aktiviteter med god oppfølging. 

Dette er en fin mulighet for Jakob til å få enda flere referanser på øverste nivået i Norge.

Jakob om uttaket

- Jeg synes det er veldig gøy og kult. Noe jeg har jobbet mye med og tenkt mye på de ukene før. Sist jeg var med på skyggelandslaget så var det som reserve, men nå ble jeg valgt ut, sier Jakob og forteller om forrige opphold som var i sommer.

- Sist jeg var på samling gjorde jeg det veldig bra siste internkamp. Da scoret jeg tre mål. Men jeg startet litt under par og jobbet meg opp utover uka. Denne gangen ser jeg for meg at jeg startet på topp og er der hele uka. Jeg kan ikke bruke dager på å komme meg inn, forteller Jakob som har et klart mål med oppholdet!

- Jeg forventet å bli tatt ut på skyggelandslaget denne gangen, men man er alltid i fare for å ikke bli det. Så jeg ble lettet når jeg fikk beskjeden og jeg gleder meg til å vise meg frem. Målet er å ta steget videre fra skyggelandslaget og komme inn på landslaget. Men før det må jeg vise at jeg er verdt det og har noe der å gjøre med å prestere, forteller Jakob avslutningsvis.

Med dette ønsker vi Jakob masse lykke til med oppholdet og vi gleder oss til å følge han på veien videre! 

Annonse fra Obos-ligaen: