J.J. Ugland Stadion Levermyr rigges klar!

Årets rengjøringsdugnad av tribuneanlegget på Levermyr er gjennomført, tradisjonen tro i regi av vår kjære seniorgruppe!

Takk for hjelpa til alle frivillige i seniorgruppa!

Sesongen nærmer seg oppstart for både Amazon, Sørild og FK Jerv på vårt flotte stadion. Banemannskapet til Grimstad kommune gjør sitt for at gressteppet og løpebanen skal holde det gode nivået anlegget er kjent for, all ære til kommunen for det.

Imidlertid er det også andre deler av anlegget som trenger en vårpuss, nemlig tribunene. Grimstad brannvesen stiller hvert år mannskap og utstyr til disposisjon for å gjøre denne jobben, en stor takk til dem for det. I tillegg må det en ikke ubetydelig dugnadsinnsats fra brukerne til for at dette skal komme i mål.

Seniorgruppa dugnad2
Representanter fra seniorgruppa i arbeid

I år, som alle de siste årene, er det FK Jerv av brukerne som tar initiativ til å få gjort denne jobben, da via klubbens Seniorgruppe.

Tirsdag 4.mai stilte 4 mann fra brannvesenet og 7 mann fra Seniorgruppa opp for å rengjøre/spyle begge tribunene. Jobben ble gjennomført på en effektiv og god måte, og nå er tribunene klare til å ta imot tilskuere fra alle de 3 klubbene som benytter anlegget.

Vi er klare til seriestart 15.mai!

Annonse fra Obos-ligaen: