J.B Ugland - Stolthet i å utvikle!

Med et samarbeid helt tilbake til 2006 har J.B Ugland de siste fem årene rettet fokuset på barn og ungdom

J.B Ugland går inn i sitt sjette år som hovedpartner for både barn og ungdomsavdelingen og J.B Ugland Akademiet. Dette er noe administrerende direktør Johan Martin Ugland & Co brenner for.

- J.B. Ugland er opptatt av satsingen på barn og unge, det støtter vår visjon «stolthet i å utvikle». Det å kunne støtte de som kommer etter oss er utrolig viktig for fremtiden, regionen og idretten. Det er viktig at barn har sunne interesse og noe å holde på med på fritiden. Jervs arbeid med barn- og ungdoms skaper denne møteplassen. Min sønn spiller på G11 og det gjør også en stor del av vennegjengen hans. Der ser jeg hvor sosialt og gøy de har det sammen, sier Johan Martin med et stort engasjement. 

Inkluderer alle

- J.B. Ugland Akademiet er et akademi som er for alle! Fokuset er at alle skal få mulighet uavhengig hvilken klubb man spiller for. Sammen skal vi bygge stolthet i å utvikle morgendagens fotballspillere.

Vi er stolte av å kunne bli assosiert med denne satsingen i Jerv.

I Grimstad har det vært en stor interesse for Jerv den siste tiden. Det at Jerv rykket opp til Obosligaen og har spilt kvalik flere ganger til Eliteserien, og til slutt rykket opp til Eliteserien på 100-års dagen har blitt en skikkelig Jervhistorie i seg selv!

Merker du noe til engasjementet den siste tiden? 

- Det er kjempegøy med fullpakka stadion og stas at engasjementet er så stort! Plutselig er vi en del av en eliteserieklubb! Alle butikkene er pyntet opp i gult og blått. Det er utrolig samlende! Vi opplever også at det blir stadig flere barn som kommer tilbake til fotballen, det er moro!, sier Johan Martin avslutningsvis.

Ønsker du å sjekke ut mer om J.B. Ugland Akademiet kan du lese om dette ved å trykke her!

Vi i FK Jerv gleder oss til et videre samarbeid med J. B Ugland og setter stor pris på engasjementet og iveren rundt barn og ungdomsavdelingen! 

 

 

Annonse: