Iteam kommer inn som ny sølvpartner i Jerv!

Jerv og iteam har sammen kommet til enighet om en samarbeidsavtale ut 2027!

iteam leverer sikre og smarte IT-løsninger for moderne arbeidsplasser. Med aktiv kunnskapsdeling og en felles tjenesteportefølje. 

Vi i FK Jerv er svært glade for å få med oss iteam på laget. Ettersom vi har en rekke ganger opplevd dataangrep er det på tide å forebygge og få en stoppe på nettopp dette. iteam vil hjelpe oss med en sikrere løsning og ruste oss best mulig med oppdatert kunnskap, verktøy og løsninger som forebygger nettopp angrep og vil i større grad beskytte virksomheten våres. 

Hvorfor velger dere å bli med i Jerv? 

- Jerv er en klubb som favner alle og tar seg av både store og små. Vi i iteam er veldig opptatt av breddeidretten og geografisk passer Jerv oss veldig bra. Vi har kontor i både Arendal og Kristiansand, så da kan vi møtes på midten og få med oss en god fotballkamp, sier kundeansvarlig i Kristiansand, Jon Bergmann. 

Hvorfor barn og ungdomsavdelingen?

- Vi ønsker et tilbud som inkluderer alle i samfunnet. En arena som barn og unge kan samles. Selv om det er andre ting som frister, er idrett sunt og bra, sier Bergmann. 

Tilbake i nettverket!

Jon Bergmann var inne i Jerv sitt nettverk i fjor, men ettersom Holland Norway Lines måtte se seg konkurs, ble det brått slutt for Bergmann og HNL.

Nå er Bergmann i ny jobb med kontor i Kristiansand og samarbeider tett sammen med Kjell-Erik Ruud som er kundeansvarlig på Arendalskontoret og Tor Inge Nilsen som er Leder Salg, i region Sørvest. Dette er også de karene vi vil se som oftest på nettverkssamlingene.

Bergmann forteller om sin opplevelse av Jerv-nettverket; 

- Jeg synes det er et veldig bra nettverk. Jeg har vært med tidligere og vi har et bra produkt og tjeneste som vi tror alle har bruk for. Fint for oss også å bli kjent med folk for å få innsyn og se om det er noe de har, som vi har bruk for. 

"En Global IT bedrift som du finner lokalt"

 

Hvorfor velge iteam? 

- Vi er en av Norges raskeste voksende IT-bedrifter. Med 350 medarbeidere og 8000 kunder. Vi er tilstede lokalt der vi er. En lokal, trygg partner med slagkraft inn mot de store leverandørene våre, som Microsoft blant annet.

- Jerv sleit med IT og ble hacket, vi skal få slutt på dette nå! Med en trygg og god løsning. Vi skal også gi dere kopimaskin til printer, slik at deadline day går som smurt, sier Bergmann med et smil avslutningsvis.

Les mer om Iteam her!

iteam vil ha logo på barn og ungdomsavdelingen sine treningsbukser og på kapteinsbind for de aldersbestemte lagene som bruker dette.

Vi ser frem til å samarbeide med iteam og ønsker de velkommen til Jerv-familien!

Annonse: