Iman Mafi til oprasjon

Tirsdag morgen opereres Grimstadgutten i Tromsø

Etter en takling i treningskampen mot Sandefjord 12.Februar. Kjente backen, Iman Mafi et «popp». Siden da har han vært ute av spill. Mandag morgen drar Mafi på konsultasjon før han er klar for operasjon i Tromsø, tirsdag.

Med to måneder med to forskjellige styrkeprogram, som går på å styrke lyske/mage regionen. Har det vært mange turer til Oslo for Grimstadgutten. Her har Mafi fått oppfølgning fra en av de fremste ekspertene på lyske. Etter to måneder med god styrketrening har adduktor musklene og senen blitt sterkere, men ikke det siste som sitter litt lengre opp mot magen. Derfor må backen på operasjonsbordet for å feste muskelen ordentlig. 

- Jeg er veldig spent på hva de sier etter operasjonen, jeg håper at de ikke finner noe annet og jeg kan være tilbake i spill om 6-8 uker, sier Mafi.

En tøff skadepreget tid

- Jeg skal ikke legge skjul på at den har vært tøff mentalt. Jeg har jobbet i lang tid for å komme opp i Eliteserien og når man først er der så får man en skade som holder meg ute i lang tid, er uten tvil utfordrende, sier Mafi og forteller videre om en tid der spillergruppen har vært avgjørende for skadeperioden.

- Jeg har klart å holde mote oppe med hjelp av gode lagkamerater og trenere, så har jeg klart å holde kvaliteten oppe i hver eneste økt. Jeg loggfører alt for å forsikre meg at styrken skal bli bedre og det har den gjort, sier Mafi.

- Nå blir det litt over en uke med ro etter operasjonen, så skal jeg inn til Oslo igjen for å få et nytt program sånn at jeg kan komme meg på banen igjen så fort som mulig, forteller Mafi avslutningsvis. 

Vi ønsker Iman masse lykke til og vi gleder oss til å se han tilbake på banen!

Annonse: