Iherdig innsats av G16 - Jerv/Imås

Tross at cupeventyret et over - var det en god opplevelse!

Med stang ut på Norway Cup hadde spillergruppen en fin opplevelse og sitter igjen med flere gode minner etter en innholdsrik uke! "Vi vil forhåpentligvis ikke huske resultatene vi fikk, men spillerne vil heller huske alle de nye snappene og vennskapene de fikk", forteller trener Bjørn Løvsland.

Det ble et kjipt 3-0 tap mot Bagn på mandag. Gårsdagens kamp mot Haugar ble også tøff. Samarbeidsklubben til FK Haugesund fortalte før kampen at de hadde tatt med en god tropp til Norway Cup av en gruppe på 60 spillere i alderstrinn 06 og 07. Jerv/Imås gikk aggressivt ut og hadde mye av spillet og overtaket de første 15 minuttene av første omgang, helt til Haugar fikk til et innlegg fra venstre kanten. Med litt for svak markering av Jerv/Imås gjorde at de fikk headet inn sitt første mål. Det endret kampbildet helt og Haugar tok over kampen. Jerv/Imås startet andre omgang sterkt og med nytt mot, helt til de fikk sitt andre og tredje mål.

Trener Bjørn Løvsland forteller at laget sitter igjen med en god følelse etter kampen og er fornøyde med egen innsats. Men selvfølgelig ikke med resultatet!

Tøff kamp - Men åpnet målkontoen!

64dels finalen ble spilt i dag klokka 08 på morgenen. Dette var en svært tidlig kamp for mange som bar preg av at det akkurat var morgen... Her forteller Trener Løvsland at han opplever spillerne som trøtte når de entret banen og under oppvarmingen. Men ettersom det nærmet seg kampstart og dommeren blåste i gang kampen, var alle tente!

Jerv/Imås tar ledelsen, men Hegra er på og utligner like etter. Løvsland forteller at Jerv/Imås får et mål annullert pga offside. Det gjør at spillerne mister vi litt gnisten. Haugar utnytter det, og scorer 3 kjappe mål. Stillingen er 4-1 til pause. Løvsland forteller at det tas grep i pausen.

- Vi endrer litt formasjon og går all inn! Nå er det vinn eller forsvinn. Vi scorer kjapt, men Haugar bruker tiden godt og utnytter frustrasjonen vår. Dette preger også gele andreomgang.. Det bølger frem og tilbake men vi klarer ikke å utnytte momentet vi klarer å skape. Når vi flytter flere spillere til midtbanen åpner det seg også mer rom bak og resultatet ender 7-3 til slutt, forteller Løvsland, og de ryker dermed ut av 64 delsfinalen.

Norway Cup gikk ikke helt veien sportslig, men skapte flere gode minner sosialt. Ps; tilbakemeldingene fra gutta er at det er SYKT lett å få snappen til jentelagene 😉