Hyggelig frokostmøte hos vår sølvpartner, Gard!

I dag morges ble det gjennomført frokostmøte med nettverket hos vår sølvpartner, Gard som holder til i Arendal. Vi ble en god gjeng fra nettverket med om lag 40 partnere som møtte opp denne morgenen til frokostbuffet. 

Vi fikk høre om Gard og temaet "Når skaden inntreffer". Dette med COO, Lars Lislegard-Bækken og Leder for P&I Havarikrav, Per Martin Langaas i spissen. 

IMG_8015.jpeg
Her introduserer Lars Lislegard-Bækken Gard.
​​​​

Deretter ble det et intervju med hovedtrener, Lars Bohinen og assistenttrener, Remi Natvik. Dette handlet om sesongstarten, baneproblematikken, råskapen og rundt det sportslige. Det ble også åpnet opp for spørsmål.

Vi presenterte to nye partnere i nettverket og vi fikk en prat av eier av The J.J. Ugland Companies, Knut Ugland og hans fartstid som fotballspiller. Både hans reise og sin tid i Jerv som spiller og som supporter. Samt hans Rolle i Gard og hva han mener samarbeidspartnere betyr for en satsende klubb på Sørlandet. Og hva han selv har fått igjen for å være med i nettverket til Jerv. 

Helt til slutt ble det et flott innlegg av vår samarbeidspartner, Avigo med fokus på arbeidsinkludering, med marked og kommunikasjonsansvarlig, Ingebjørg Schenk og teamleder, salg & service, Baste Stenberg Rimestad. 

Det var også en valgfri guidet kunstomvisning med blant annet verdensberømte malerier av Edvard Munch! 

Vi takker Gard for gjestfriheten og at vi fikk lov til å komme denne morgenen!

 

En ekstra takk til markedsansvarlig i Gard, Thomas Ekren som sto bak for at vi kunne få dette til! 

Annonse: