Hoel Andersen har signert!

Martin Hoel Andersen har signert 2-års kontrakt med FK JERV

21-åringen har imponert på prøvespill over flere uker, og er nå klar til å være med å bidra som Jervspiller. Han melder dermed overgang fra Kvik Halden, et år før kontraktens utløp og har signert på en 2-års kontrakt med FK Jerv.

Hoel Andersen spilte 24 av 26 seriekamper for Kvik Halden i 2016. Og beskrives som en teknisk og offensiv spiller. Han noterte seg for 11 scoringer i 2016-sesongen.

Vår nye nummer 17

Hoel Andersen valgte seg trøye nummer 17 i Jerv, og tar dermed over drakten etter midtbanespiller Mohammed Fuseini som forlot klubben ifjor sommer.

- Vi er strålende fornøyd med å ha kommet til enighet med Martin. En spennende, ung og talentfull spiller, forteller Arne Sandstø om sin nye signering.

Han har imponert her hos oss gjennom de ukene har vært her, og vil bidra til å styrke vårt offensive spill, fortsetter han.

- Martin vet hva som kreves i toppfotballen og har vært innom Sarpsborg 08 tidligere, men fikk oppholdet ødelagt på grunn av skader. Har vært god for Kvik Halden, og vi ser frem til å se han i Jervdrakten, avslutter Sandstø.

Spilleren selv gleder seg over å ha signert med FK Jerv og ser frem til en spennende Jervsesong. Han har blitt tatt godt i mot i gruppa, og kjenner blant annet vår andre nysignering - Brice Wembangomo godt fra tidligere.

Velkommen til FK JERV, Martin! 

Annonse fra Obos-ligaen: