Historiske tilbakeblikk - 1982

Gjennom 100 år med historie finnes det mye å se tilbake på, både av oppturer, nedturer og gøyale opplevelser. Alt i FK Jervs 100 år lange reise.

Opprykk 1982
 

1982
4 glade Jervgutter jubler etter Arve Olsens viktige scoring borte mot Rolvsøy. Fra venstre Rolf Åge Børresen, Pål Yngve Berg, Kjell Egge og Arve Olsen.


Scoringen avgjorde i siste serieomgang en opprykksstrid mot Ørn, Horten. Begge lagene knivet hele høsten om førsteplassen. 4500 tilskuere så 2-2 kampen på Levermyr i september.
Interessen i Grimstad var stor, men de fleste reiste til Tømsberg for å se Ørn mot Teie istedenfor til Fredrikstad og Rolvsøy-Jerv. De hadde ikke nerver til å se Jervkampen!

Arve Olsen er en av klubbhistoriens store målscorere. Kjell Egge og Pål Yngve Berg blant klubbens dyktigste spillere gjennom tidende. 1980-86 var en flott periode i Jervs historie med store kamper og mange tilskuere på Levermyr.


Kjøp jubileumsboken idag
Jubileumsboken "Fotballklubben Jerv 1921-2021" er for salg i "alle klubbens" kanaler. Du kan henvende deg på epost og bestille boken direkte eller ta turen innom Jervhuset.

Bestill FK Jervs jubileumsbok ved å sende epost til: 
[email protected]


Boken koster kr. 450,-
En innholdsrik, flott bok med både Jervs og ikke minst mye lokal historie. En flott gave til både deg selv og andre.


Bli medlem i FK Jerv
Den beste måten å støtte FK Jerv på, er ved et medlemsskap. Et støttemedlemsskap bidrar til å videreutvikle Jerv og støtte opp om alt arbeidet som gjøres i alle klubbens avdelinger. Som medlem vil du få tilbud og muligheter til å delta på aktiviteter, eller bare vise din støtte!

Medlemsskap koster kr. 500,-
Be om medlemsskap i samme epost som du bestiller bok, eller klikk her:

BLI MEDLEM I FK JERV - 100 år i 2021!

 

 

Annonse: