Herlighed er med oss videre!

Vi kan meddele at vår sølvpartner Herlighed spiller på lag med oss ut 2023! 

Herlighed er en sjarmerende kafé som holder til i bunnen av gågata i Grimstad. kafeen holder åpent alle dager fra 08:00-18:00. Her serveres det både frokost, lunsj og lette middagsretter, med fokus på god hverdagsmat, kaffe og godt bakverk. Mesteparten av mat og bakst lages hos Herlighed helt fra bunnen av.

Herlighed har også mye catering til private og bedrifter, alt ifra smørbrød, suppe, gryterett og tapas/ koldtbord. Herlighed er en «ja bedrift» som strekker seg langt for kunder og gjester.

Hvordan er det å være samarbeidspartner i Jerv? 

- Det er veldig positivt! Vi møter ofte spillerne fordi de er her på kafe. Så dette er kjempe hyggelig å få være en del av! Jerv gjør så mye bra blant ungdom, unge og samfunnet. Dette er vi glade for!, forteller eieren av Herlighed, Tonje Pettersen. 

- Nettverket i Jerv er også noe jeg vil skryte av. Det er godt engasjement og det skjer mye, som igjen gjør at vi knytter ytterligere kontakter som er viktig for oss som bedrift, sier Pettersen.

Middag på prematch

- Det er veldig gøy å kunne levere! På kampdag står vi for middagen som serveres på prematch til alle partnere som melder seg på dette, som er er med i nettverket til Jerv. Dette er noe vi håper og tror vil minne bedrifter på maten våres, i jevne mellomrom, sier den hardt arbeidende Grimstadjenta. 

Herlighed er også spillerpartner for vår Erlend Hustad. Angrepsspilleren jobber seg sakte men sikkert tilbake fra skade og vi gleder oss til å se han tilbake på banen!

IMG_8483.jpeg
En koselig kafé i Grimstad, med hjerte for Jerv. 

Vi i Jerv gleder oss til fortsettelsen sammen med Herlighed fremover!

Annonse: