Henrik Bredeli er klar for Jerv!

Tidligere Grorud spiller signerer ut 2023

Midtstopperen Henrik Bredeli (24) er nå klar for Jerv. Den duell sterke og robuste spilleren har den siste tiden tilbragt treningsukene på Levermyr. Dette vises til å være en god match for både Jerv og tidligere Grorud spilleren. 

- Jeg trives veldig godt allerede! Jerv er en fantastisk fin klubb og jeg føler meg som hjemme, sier Bredeli med en god magefølelse. 

Videre forteller daglig leder Jon Ole Reinhardsen om den høyreiste stopperen sine kvaliteter.

- Med sine 1.91 cm på strømpelesten er det ingen tvil om at Bredeli er en god duellspiller, forteller Reinhardsen som har sin fortid i Grorud og har kjennskap til midtstopperen.

Hva er dine styrker som fotballspiller?

- Jeg er rask, har god fysikk og har en fin venstrefot. Jeg er også en god duellspiller og leser spillet godt, forteller Bredeli. 

Hvordan ser du på muligheten til spill på Onsdag i Cupen?

- Jeg er klar om jeg får sjansen. Min fysiske form er god, men det er opp til Sandstø og Co til slutt, sier Bredeli og legger ikke skjul på at han elsker å trene på gress.

- Det er så deilig! Når jeg gikk på College i USA trente vi kun på gress, og det er rett og slett helt nydelig! Jeg elsker det, og dette gleder jeg meg til, sier Bredeli til slutt med et stort smil. 

Landslagshistorikk

Bredeli har en lang reise på de aldersbestemte landslagene. Helt tilbake som 15 åring var Bredeli på G15 landslaget. Siden da har talentet tatt gradvise steg fra G15 og helt opp til G19 landslaget med hele 50 kamper og to scoringer med flagget på brystet.

 

Vi ønsker Henrik Bredeli masse lykke til og velkommen til Jerv-familien!

Annonse: