Henrik Bertelsen signerer sin første proffkontrakt med Jerv!

Tidligere Hisøy spiller er nå klar for Jerv og signerer ut 2025!

Det er med stor glede at vi kan meddele at Henrik Bertelsen (18) signerer sin aller første proffkontrakt for A-laget til Jerv! Dette hadde hovedtrener, Lars Bohinen å si om signeringen av Henrik:

- Henrik er en ung spiller som gjennom trening og kamp har vist ferdigheter og holdninger som vi liker. Han har gode basisferdigheter og en godt utviklet fotballforståelse. Dette er et godt utgangspunkt for videre utvikling. En proffkontrakt er første steget på veien for Henrik, og det forstår Henrik godt også. Det er nå reisen begynner for ham, og vi skal hjelpe han med alt vi har, forteller Lars Bohinen om talentet.

Henrik Bertelsen i aksjon mot IK Start i oppkjøringen. Foto: Helge N. Olsen
Henrik Bertelsen i aksjon mot IK Start i oppkjøringen. Foto: Helge N. Olsen

Hvordan er det å signere sin første proffkontrakt?

- Det er veldig gøy! Det er noe man har jobbet for veldig lenge. Så det er veldig moro at man ser resultater og at folk har troa på deg, sier Henrik Bertelsen med et stort smil og forteller videre om perioden som har vært. 

- Det å få være med på oppkjøringen og få spilletid i treningskampene har vært ekstremt lærerikt og veldig gøy først og fremst. Jeg har lært mye allerede dette året og gleder meg til fortsettelsen. Det er en fin spillergruppe som har tatt meg godt i mot og jeg trives, sier Bertelsen. 

Hvordan ser du på årets sesong?

- Det å få spilletid i Jerv er første tanken min. Det å spille meg mest mulig inn i laget. Men i det totale bildet vil selvfølgelig se hvor langt jeg kan nå som fotballspiller. Ser man på det kollektive er målet å rykke opp, forteller Bertelsen.

Hisøy & Jerv

Barndomsklubben til Henrik er Hisøy, som også har en del av æren for at Henrik har komt der han er i dag! Utviklingsavdelingen i Jerv viser også til å fungere. I en alder av 12 år ble Henrik med på Jervakademiet og meldte overgang til Jerv i en alder av 15år. I fjor spilte Henrik for Jerv 2, i 4. divisjon. Her gjorde han sakene sine svært bra. Det resulterte i at han fikk muligheten til å teste seg sammen med A-laget, i årets oppkjøring. Med gode og solide prestasjoner har dette ført til proffkontrakt med A-laget! En stor dag for Henrik! 

Vi gratulerer Henrik og ønsker han masse lykke til og vi gleder oss til å følge han videre! 

Annonse: