Helseblikk kommer inn som partner i Jerv!

Den ny oppstartede bedriften Helseblikk blir med Jerv som nettverkspartner!

Vi kan med glede fortelle at Jerv sin fysioterapeut Fredrik Nett og Jerv sin lag-lege Bjørn Thomas Kjølsrud med Stian Lauritzen på laget, er klare for å bli med som samarbeidspartner til Jerv etter å ha startet sin egen klinikk! Helseblikk åpnet nylig 01.03.23!

- Vi har vært i Jerv lenge to av oss, både som spiller og rundt laget. Så det er veldig gøy å kunne gi noe tilbake, sier Fredrik Nett.

- Vi ser frem til å møte partnerne til Jerv. Jerv har et stort nettverk som vi har stor tro på at vi kan få mye ut av. Vi kan tilby tjenester til både enkeltpersoner og bedrifter, og vi håper vi kan dra nytte av hverandre her på tvers, sier Bjørn Thomas Kjølsrud som ser frem til å komme godt i gang med Helseblikk og Jerv sitt nettverk.  

- Vi gleder oss til å være på en annen side av Jerv, forteller kompisgjengen avslutningsvis, som er klare for et spennende år i vente!

f.v Bjørn Thomas Kjølsrud og Fredrik Nett sammen med Kamilla Aabel jubler for samarbeid med Jerv!
f.v Bjørn Thomas Kjølsrud og Fredrik Nett sammen med Kamilla Aabel jubler for samarbeid med Jerv!

 

Hjerte for Jerv 

Fredrik Nett har erfaring med hele 6 år i fotballen og nærmer seg sitt syvende år. Nett har også spilt gode 15 år for Jerv og forteller at Grimstadklubben er i hans hjerte. 

Bjørn Thomas Kjølsrud har vært innom fotballen i sin unge alder og prøvde seg litt i sin senere alder. Kjølsrud har vært med på flere opp og nedrykk med Jerv, helt tilbake til 2010. En lang erfaring med å jobbe rundt idrettsutøvere og har spesialisert seg i allmennmedisin. 

Stian Lauritzen er osteopat og personlig trener med solid erfaring innenfor en rekke områder som nakke, rygg, bekken/hofte, knær og ankler.

Dette tilbyr helseblikk

Vi tilbyr fysioterapi, kiropraktikk, allmennlege, osteopat, gynekolog, ortoped, massør, kosmetisk sykepleier, logoped og personlig trener. 

Vi holder til på Oddensenteret i tredje etasje over Spar, og ønsker å samle de viktigste helseprofesjonene under et tak slik at du skal få en lettere og mer effektiv helseopplevelse.

Helseblikk har samarbeid med alle helseforsikringer, og tilbyr avtale på behandling for din bedrift. Sjekk ut Helseblikk her!

Vi gleder oss masse til et spennende år med Helseblikk på laget! Og vi ser frem til et fruktbart samarbeid både rundt laget men også på partnersiden! 

Annonse fra Obos-ligaen: