Har startet jakten på ny daglig leder!

Hovedstyret i FK Jerv har startet jakten på Trond Christoffersens erstatter.

Jakter ny daglig leder.

Styreleder PG Topland og hovedstyret har startet jakten på å finne ny daglig leder til klubben. Nå sonderes terrenget og nettverket, før prosessen intensiveres i utgangen av august måned.

- Styret hadde et møte mandag kveld, for å enes om hva vi ønsker og ser etter, samtidig som vi ble enige om hvordan prosessen nå skal foregå. Dette både på kort og lang sikt, sier styrelederen.

Nå er vi litt i gang rundt klubben og gjennom de kontakter vi har der ute, for å se litt hva som kan være tilgjengelig og aktuelt, før vi vil intensivere rekrutteringsprosessen mer offentlig ved utgangen av august.

Arbeidskapasitet og riktig profil
- Når vi skal ha inn en ny daglig leder, så er det viktig for oss å finne en person som enten er glad i klubben, eller som vil bli glad i klubben, for dette er en rolle som krever mer enn mange andre jobber, fortsetter PG.

Dette handler om både type, egenskaper og ikke minst kapasitet i en viktig rolle i klubben. En person som kan skape resultater på både menneskelig og profesjonelt nivå, for både store og små Jervmedlemmer. Her handler det om å lede en klubb som både er en viktig breddeklubb, en viktig samfunnsaktør og som ikke minst er blitt en etablert toppklubb som nå kjemper i toppen av Obosligaen. Det er mange behov og mange oppgaver som faller inn under denne rollen.

En attraktiv jobb
- Vi vet at dette er en attraktiv jobb i Fotball-Norge, og da ikke bare for sørlendinger. Her blir man med å bygger videre på det fundamentet som er skapt, har stor påvirkningskraft og blir en del av en Jervfamilie som er stolte av klubben og byen.

Vi har 100 år med fantastisk historie, og bygger nå for å skape stolte øyeblikk i fremtiden. Det ser lyst ut for FK Jerv fremover, med den oppslutning, entusiasme og de resultater vi har oppnådd idag. Det gror godt i hele klubben og alle våre avdelinger, avslutter styrelederen.


Oppfordrer interessenter til å ta kontakt
Er du interessert i å vite mer om jobben i FK Jerv, eller har lyst til å fremme ditt eller andres kandidatur til jobben som daglig leder - ber vi deg ta direkte kontakt med styreleder Per Gunnar Topland.

Kontaktinfo:
Per Gunnar Topland (styreleder)
Epost
Telefon: 908 61 075

Annonse: