Håbestad til Arendal Fotball

Ole Marius Håbestad signerer for Arendal Fotball, etter 2,5 år i FK Jerv.

Etter overgangen fra Express Fotball foran 2019-sesongen, har det blitt 70 kamper og 9 mål i Jervdrakta. Hvor hans første sesong i toppfotballen for Jerv, endte som toppscorer (2019). Nå går ferden videre (og tilbake) til Arendal Fotball som kjemper om opprykk fra PostNord-ligaen.

Jakten på spilletid
Konkurransesituasjonen i FK Jerv er knalltøff, og nå i 2021 tøffere enn noensinne – i jakten på å holde seg i toppen av ligaen. 
For «Håbe» har det betydd lengre vei til fast spilletid, noe han trenger for å fortsette sin utvikling. Og når muligheten nå kom, så var det riktig for ham å gå videre.

FK Jerv har kommet langt på kort tid, og kjemper nå i toppen av Obosligaen. Det krever mye av klubben og de spillerne vi har i troppen, og gjør at veien inn på laget blir lengre. Og for en spiller som Ole Marius, er spilletid viktig i hans alder. Det har alle parter vært åpne med hverandre på.

Vi vet hvilke kvaliteter «Håbe» byr på og håper han vil blomstre når han nå returnerer til Arendal Fotball.

Vi vil følge nøye med og heie på hans videre utvikling, og takke for alt han har stått for i Jervtrøya og mimrer lett tilbake til overtidsscoringen borte mot Sandnes Ulf i 2019.

LYKKE TIL VIDERE, «HÅBE»!

Annonse: