Gatelaget kommer hjem med 3. plass i NM!

Enorm prestasjon! Bronsemedalje i A-sluttspillet under Nasjonal turnering for Gatelag!

Denne uken var det endelig klart for Nasjonal turnering for Gatelag! Dette skulle vise seg å bli en skikkelig suksess!

Turneringen og gruppespillet startet i går, tirsdag. Der Jerv var i gruppespill sammen med FK Haugesund og Fredrikstad.

Første kamp ble spilt klokken 15:00 mot Fredrikstad. Her vant vårt Gatelag 3-1 og fikk dermed en god start på turneringen.

Andre kampen som gikk av stabelen mot FK Haugesund var allerede klokken 16:30! Men det skulle ikke vise seg til å være noen hindring. Vi viser krefter og vinner hele 5-0 mot FK Haugesund! Vi ble dermed gruppevinnere og er klare for A-sluttspillet som gikk av stabelen i dag.

Kvartfinalen spilles mot Bryne. Her skulle det vise seg å bli en tett og jevn kamp! Men til slutt var det Jerv som gikk av med seieren og vi vinner 3-2 og er videre til semifinalen!!

I semifinalen møtte vi Notodden. Verken Jerv eller Notodden har noen gang vært i A-sluttspill finale. Laget fra Telemark blir for sterke og vi taper 2-0.

Vinnere av bronsefinalen!

Men turneringen var ikke ferdig! Med dette spilte vi mot storfavoritt Stabæk i bronsefinalen. Med en god kampplan ved å ligge kompakt og fikk satt to mål på overganger vinner vi 2-1!! Men iherdig innsats og pågangsmot er dette helt fantastisk! Med en 3 plass av totalt 28 lag er dette Gatelaget sin beste prestasjon noen gang!!!

Dette er noe å virkelig juble over! Trenere Tommy Runar og Kelsey Hood melder at alle spillerne er skadefrie og at alle gjorde en fantastisk innsats.

Vi alle er super stolte av gjengen og hva de har klart å få til!