G16 - Jerv/Imås er på Norway Cup!

Knepent tap i første kamp med over 600 TV- tittere, - Klare for å slå tilbake mot Bagn i ettermiddag!

Jerv/Imås er på Norway Cup! Med litt mye med skader i troppen har 18 spente spillere ankommet Oslo og allerede spilt sin første kamp på TV!  

Første kampen til Jerv/Imås gikk av stabelen i går klokken 19.20 mot Kløfta 2. – Kløfta er en klubb som ligger mellom Lillestrøm og Jessheim, nord øst for Oslo.

Det var en tett kamp mellom lagene hele veien ut. Fra Jerv/Imås var dette en god kamp derav Jerv/Imås fikk et annullert mål og med en kampplan som funket. I forkant visste ikke guttene at kampen skulle vises på TV. Dette gjorde at spillerne fikk nerver og høye skuldre som påvirket spillerne. Både Grimstad Adressetidene og Agderposten streamet kampen, og over 600 personer så kampen på GAT. Ettersom kampen endte med et surt 0-1 tap er det tross alt god stemning i gruppa. Spillerne er med godt mot og klare for ny match i ettermiddag!

Den andre kampen i puljen går i dag klokken 15.25 mot Bagn. – Bagn IL er et lag fra Valdres sør for Jotunheimen. Bagn IL har et lag i G16 Elite samt et G16 lag på nivå 2. Bagn sitt lag på nivå 2 havnet på en sterk 2 plass i deres serie med 22 mål på 7 kamper. Her er det et scorings sterkt lag som det er viktig å stenge for, bakover. Dette blir et spennende lag å møte!

Tredje kampen i puljen går av stabelen tirsdag 02.08, klokken 19.55 mot Haugar 2. – Haugar hører hjemme i Haugesund og tilhører Rogaland fotballkrets. Haugar har tre lag i aldersklassen G16. 16-2 har spilt 9 kamper og scoret 38 mål som gav deres 2 lag en klar serie seier og ubeseiret igjennom vår sesongen. Uansett hva Haugar vil komme med av lag er det tydelig at de er et målfarlig lag som det er viktig å være obs på.

Playoffkamp

Etter at diss tre kampene er ferdigspilt vil det til Onsdag 03.08 spilles playoffkamp. Om Jerv/Imås ender på 2 eller 4 plass i gruppen, skal kampen spilles 08.00 mot 2 eller 4 plass i gruppe 23 som da er (Malvik, Langevåg, Nome eller Strømsgodset). Dersom de ender på 3 plass i gruppen skal Imås/Jerv spille klokken 14.45 mot 3 plassen i gruppe 35 (Vedavåg, Averøykameratene, Oppdal eller KFUM Oslo). Ender Jerv/Imås på 1 plass i gruppen skal de spille mot 1 plassen i samme gruppe klokken 18.00.

Du kan følge puljen til Jerv/Imås her!

Vi ønsker G16- Jerv/Imås masse lykke til med Norway Cup! 

Annonse fra Obos-ligaen: