Før kampen mot Fredrikstad

Vi er så godt forberedt som vi kan!

Etter en trøblete sesong er vi nå inne i siste innspurt av sesongen med kun en kamp igjen for året, dette mot serievinneren Fredrikstad. Vi tok med det en prat med hovedtrener, Lars Bohinen og daglig leder, Jon Ole Reinhardsen om den kommende kampen.

Hvordan ser du på utfordringen som venter til søndag?

- Det blir spennende. Vi vet premissene før kampen. Vi må vinne for å overlever i Obosligaen og Ranheim må ta poeng mot Hødd. Det blir en tøff kamp på bortebane mot det beste laget i ligaen, men vi troa!, forteller Reinhardsen.

Hva skal til for at vi stikker av med 3 poeng og hvor mye betyr dette for klubben? 

- Vi har en mulighet til å holde oss. Vi har også holdt nullen i to kamper på rad. Så nå må vi fortsette det solide forsvarsarbeidet og spille på det vi er gode på. Det er selvfølgelig nerver knyttet til kampen. Vi er veldig spente, sier Reinhardsen avslutningsvis. 

Oppsummerer uka

 

Hvordan har treningsuka vært?

- Kvalitetsmessig bra, vi er godt forberedt. Gutta har jobbet bra og vi har vært igjennom uka slik vi har ønsket, sier Bohinen og forteller om fokuset på hvordan man skal slå Fredrikstad.

- Vi er nødt til å være like disiplinerte i den defensive jobben som Fredrikstad. De er overlegene i Obosligaen på dette. Vi må bygge på grunnmuren. Nå har vi holdt nullen i to kamper og det må vi ha som mål for denne kampen også. Fredrikstad har sprukket litt og sluppet inn litt mål, så det må vi prøve å utnytte. Fredrikstad har også invitert til fest, så regner med de går ut i høyt press og gir østfoldingene det de litt har regnet med. Vi er så godt forberedt som vi kan være, i forhold til den situasjonen vi er i, forteller Bohinen avslutningsvis. 

Nå venter en siste økt i morgen tidlig før laget tar turen til Fredrikstad. Søndagens kamp spilles 14:30 på Fredrikstad Stadion.

Vi ønsker Jervgutta masse lykke til og håper på overlevelse i Obos!

Annonse: